![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiam ca o sa fie distractiv daca ii pun pe Angel si Invi mafioti si chiar ma intrebam cum o sa o scoata la capat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ii felicit ca au reusit sa castige, nu am asteptam, sincer. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Scorpi, imi pare rau dar ieri am asteptat-o pe Rozy o groaza pana a venit de la serviciu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si ne-am gandit ca la tine o sa dureze mult si o sa se faca oarasi tarziu. In plus, asa au sustinut si ceilalti ca e bine sa facem. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Scorpi...nu stiu ce ne-om fi grabit atat la jocu' asta.
Las' ca ne luam noi revansa. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Va rog sa nu va luati revansa in jocul urmator, ca m-am inscris si eu si n-as vrea s-o bananaim aiurea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Inca una.. scurta, va rog! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie, aseara nu pe Rozy am asteptat-o atat de mult. Intreaba-l pe Invi, ca el nu mai aparea si trebuia sa-mi puna intrebarea de politist. Asa ca nu mai conta daca stateam pentru rozy sau nu. Am asteptat "sa apara rozy" ca sa nu-l dau de gol pe invi.. m-am gandit ca poate apare si el pana la 9. Daca incepeam jocul inainte sa vina Rozy stia toata lumea ca Rozy nu are nici un rol si ca altcineva are. Se cam descopereau rolurile. Si am tot incercat sa nu ii dau de gol pe unii sau pe altii.
Si am tot intarziat sa numar voturile ca sa le dau ocazia celor votati sa se disculpe. Asa-i, Albi? Angel s-a grabit ca "ea vrea sa mai joace o tura pana la 5 si apoi are treaba". Era normal sa faca asa si sa grabeasca treaba, bravo ei. Si tot nu v-ati dat seama? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mai mai mai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gata, nu mai zic nimic ca o sa spuneti ca nu stiu sa pierd. Dar am o propunere. Sa nu se mai grabeasca asa jocurile. Ce importanta are daca un joc dureaza 2 zile? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
din cauza lui invi si a lui ange am murit eu de plictiseala la munca (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ce bataie le-as trage acum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Taraganarea ne-ar putea determina sa tragem mai des chiulul de la joc. Scuza muncii este valabila pentru multi, iar intratul de 2-3 ori pe zi doar pentru a trage concluzii din spusele celorlalti ne-ar fi o procedura tare la indemana. Binenteles, n-ar fi corect fata de ceilalti. Ideea e sa faci "conversatie" si sa nu se prinda nimeni de rol, indiferent ca esti politai, mafiot sau doctor. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) La lumina zilei toti suntem cetateni cinstiti.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
I'm back!
Gata avem destui oameni : Roxana, Invi, Chinte, Madutz , Kary Pink, Fanny, Scopri, Lexie ! Asta e trupa, fac un dus, mananc ceva rapid si trimit rolurile (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu nu sunt de acord cu un joc care dureaza 2-3 zile. N-are absolut nici un farmec. Daca lipsesc mai multi iaca asteptam dupa ei o ora, 2,3,4 ce sa facem. Dar daca e o situatie de vot majoritar cum a fost la scorpi, votase toata lumea si sa mai astept doar o pledoarie finala care poate convinge poate nu convinge, n-am de gand. Deci si tura asta o sa mearga cam dupa aceleasi reguli ca pana acum, sa fie nitel animat jocul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
------------------------------------------------------------------
Este o dimineata linistita in satul Eladyzurile din Deal. Tiganii gabori locuitori ai acestui sat s-au trezit buimaci, alarmati de tanguielile unei tiganci din clanul Caldararilor: "Haoooolessss.... praleo... sariti cu totii!!! Praleo moro se rasuceste pa toate partile, a baut otrava, cineva a pus otrava in damigeana cu palinca, am chemat vraciu satului si abia a reusit sa il scape, era sus la Devla demult daca nu gaseam vraciu la timp! Haoles si vai vai vai sa mi-l gasiti pa ala de a pus otrava in damigeana, ca va dau 3 salbe cu galbeni drept rascumparare, asa sa stiti!" Tiganii din clan se uita banuitori unul la celalalt, nimeni nu stie nimic, sunt fericiti pe de-o parte ca fratele lor a scapat cu viata dar nimeni nu stie mai mult. Ce bombanea tiganca? Si cine e fratele ei? Ca are vreo 12 frati :| Si cine sa fi vrut sa il casapeasca? Intra in scena clanul Caldararilor : Parpanghel Invizibilu, Rexona Trandafira, Mercedesa Miaza Raului, Kary Garofitza Roz, Fannyca a treia nepoata a mamei Omida, Lexie Zmaranda Diamanta, Madutz Shachira si Scorpireasca Monalisa. ------------------------- Let the hunt begin! P.S. : Rolurile au fost trase la sorti, just so you know (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
ma scuzati, dar nu ma pot abtine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) haules baules, ia ziceti voi la fata care dintre voi umbla cu cioara vopsita? |
|
|
![]()
|
|
haleleu haleleu... manca-mi-as salba de aur! cin' sa vrea sa ne omoare? Nu mai pui gura pe tuica cate zile-oi avea, sari-mi-ar ochii!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 05:30 PM |
|