IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 134 135 136 137 138 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
scorpirescu
post Feb 5 2009, 10:28 PM
Post #1351

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Halooo, mafiotii nostri dara cu bota-n balta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sfatuiesc medicu saracau daca s-o salvat singur partea dorsala mare sau mica sa ne zica si noua sa nu il matrasim. Ca mafiotii oricum il stiu cine ii.
Haidea-ti bre sa le dam de urma. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Trandafiroooo, garofitooo, mercedeaso unde sunteti, bre? Omida junior baga boghii sa ne zici cine o antenctat la fratili. Care mai sunteti pe-acolo?
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
Post #1352

Musafir

Ptiu mama ca asa ceva nu se poate tocma' acu cand ne pregateam si noi sa vizitam Italia, tocmai acu' cand visam si eu la calatoria asta si la flacau' blond si chipes ce avea sa'mi fie jumatatea si sa'mi faca puradei. Tocmai acu' cand reusisesm sa sadesc stari roz si pacifiste printre ai mei fratiori....Cine mi'a ruinat visele mancati'as si mi'a tulburat famelia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
invisible
Post #1353

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

hauleu mancatzash care ai vrut sa o sfiritisesti pe preacuviincioasa? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
MadutZ15
Post #1354

Musafir

Ce bine ca vraciul a reusit sa-l salveze...Dar cine ar dusmani in satra noastra? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Feb 5 2009, 10:29 PM
Post #1355

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Haoleu maica....dar frumoasa povestire tesuta-i dsoara Angel.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Feb 5 2009, 10:32 PM
Post #1356

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

sa moara capra vecinului, daca vraciul asta al nostru nu e priceput. mai va aminteste voi cand i-a iesit lu puradeaua lu gioni si pamela bubele alea pe fata cum a vindecat-o in 3 zile? mare om, mare caracter

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 5 2009, 10:33 PM
Post #1357

Musafir

ba, sa nu-mi uit numele. Io-s monalisa, da? Dupa zambet m-ai ales, asa-i? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Feb 5 2009, 10:36 PM
Post #1358

Musafir

Si io Trandafira, data cu deodorant Rexona (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Chiar pe asta-l folosesc in viata de zi cu zi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

Mercedeso, imi amintesc, cum nu?! Mare om vraciu nostru.

+Quote Post
kary_pink
post Feb 5 2009, 10:38 PM
Post #1359

Musafir

Eu Garofitza Roz nascuta de mama in chinuri ca sa aduc pacea si linistea in clan ma jur maica ca blestem rau pe al' de mi'a nelinistit famelia si mi'a stirpit zambetu' de pe fata si in toata ciuda rozului meu sidef bon bon si siclam ii spun sa iasa acu' la interval cat inca io cu fratii mei suntem prinsi de fericirea averii in viata a fratelui nostru si'i promitem o soarta mai putin cruda. Ca de nu spune el care cine este mancati'as si'l vom afla neagra'i va fi soarta

+Quote Post
Fanny
post Feb 5 2009, 10:40 PM
Post #1360

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Bine ca va bucurati de frumusetile (numelor) voastre. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu, ca ramura a mamei Omida ce ma aflu, ma duc sa dau in bobi, sa vedem la ceas de seara... cine- cine s-a apropiat de ... comoara (vezi damigeana cu palinca) ca sa ni omoare?

+Quote Post

465 Pages V  « < 134 135 136 137 138 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th June 2025 - 05:48 PM