![]() ![]() |
| kary_pink |
Feb 5 2009, 11:22 PM
|
|
Musafir |
Shakira da inapoi, Trandafira si surora ei insista...am cam inteles cine care si cum miroase a damigeana otravita. Cred (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Feb 5 2009, 11:22 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Nu-i greu sa pui vorbe in gura cuiva, dar e greu sa ghicesti din prima cine-i doctorul... asta daca nu esti cumva doctor sau mafiot. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
| scorpirescu |
Feb 5 2009, 11:24 PM
|
|
Musafir |
Bine zici, Trandafiro. Hai sa adunam sfatul batranilor. Mercedesa, unde esti, bre? Ce pareri ai? Cu cine era diamanta pe langa damigeana?
Garofita? Parpanghel? |
|
|
|
| MadutZ15 |
Feb 5 2009, 11:24 PM
|
|
Musafir |
Io nu dau inapoi...era o ideie...da'mi mentin votu' ca vazui ce vazu si Omida
|
|
|
|
| Lexie |
Feb 5 2009, 11:25 PM
|
|
Musafir |
Da' tu de unde stii cine-i doftoru asa de sigur? Cum spuneam, ce dovada e mai clara ca esti mafiot? Deci ce mi-ai pus mie in gura e de fapt ce ai facut tu. Trebuie sa recunosc, formidabila strategie.
|
|
|
|
| Roxana_ |
|
|
Musafir |
Mai Chintesento, tu pe unde umbli maica? Sa-ti dai si tu cu parerea p-aci? Faceai scandal ca ai chef de joc.
Bre'...nu va mai certati....io sunt doctoru' si mi-am salvat propriul fund (si-al picei din burta), ca altfel ne gaseau pe langa damigeana. |
|
|
|
| angeldust |
|
|
Musafir |
----------------------------------
Haoleeeess ce galceava in sat! Tigancile au apelat la magii de tot felu, apar dovezi (inventate sau nu), una zice ca vazut-o pe Diamanta pe langa damigeana, nepoata mamei Omida cica i-ar fi citit gandurile, s-au strans toate in jurul caldarilor si se acuza si se injura ca la usa cortului. Tiganie ce mai, nu mai stii pe cin sa crezi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Oare vor reusii tiganii chiar si asa nestiutori de carte cum sunt sa dea de capat acestui mister? ------------------------------------ |
|
|
|
| scorpirescu |
Feb 5 2009, 11:26 PM
|
|
Musafir |
Ce vazusi, mama garofita? Ai intins cartile, zi? Sa nu o casapim pe Diamanta, bre daca nu-i vinovata?
|
|
|
|
| MadutZ15 |
Feb 5 2009, 11:27 PM
|
|
Musafir |
Scuze Rexono nu vazusi
Apai...acu mie mi-i clar...imi mentin votu...ca altminteri...Diamanta nu stia sa scrie acolo (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Feb 5 2009, 11:28 PM
|
|
Musafir |
Si daca m-am dat in vileag...rog polististu' sa fie cu ochii in 4 si la noapte sa intrebe de cine i se pare suspect.
Deocamdata sa nu-si dezvaluie identitatea. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 10:04 AM |
|
|