IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 139 140 141 142 143 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Lexie
post Feb 5 2009, 11:29 PM
Post #1401

Musafir

Cascati ochii ca va duce Fanny de nas si ma omoara nevinovata cu cuvinte puse-n gura. Apai sa vedeti cum picati voi pe capete dupa ce pic eu. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 5 2009, 11:30 PM
Post #1402

Musafir

E adevar, ma, ce zice asta? E doftoreasa rexona noastra? Prea s-au aliat Fany si Roxy .. incepe sa miroase, mai. Nu mai stie nimeni nimic?

+Quote Post
Lexie
post Feb 5 2009, 11:32 PM
Post #1403

Musafir

Nu serios acu', voi chiar credeti ca daca eram mafiot eram atat de bleaga sa ma dau de gol din prima? E absurd! Se vede clar ca Fanica e papusarul si conduce totul dupa cum vrea, iar Roxana i-a cantat imediat in struna, a luat totul de buna. Mai incolo parca vad ca zice ca-i politist, dar eu n-o sa mai fiu si-o sa ma pomeniti.

+Quote Post
MadutZ15
Post #1404

Musafir

Haoleu Monaliso...Eu vazui ce-o scris Diamanta...Si acu...in joc sunt 2 mafioti...da noi suntem 3 care sustinem ceva...

Da' ce Diamanto acu esti si gabor?

+Quote Post
kary_pink
Post #1405

Musafir

Mie imi pute rau cu toti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fanny cu Shakira aliate. Rexona doftoreasa. Parpanghel mai arunca cate o boaba. Tu te faci ca nu ai habar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Feb 5 2009, 11:36 PM
Post #1406

Musafir

Scorpi, chiar sunt doctor. Dar vad ca Lexie se pricepe la gargara. Ganditi-va si voi ca numai un mafiot care m-a nominalizat putea sa stie ca m-am salvat. Abia asteptam sa faca careva greseala sa sara pe mine...ca sigur imi dadeam seama ca-i mafiot. Vorba Fannycai, nu ma asteptam la o greseala de incepator. Chiar credeam c-o sa fiu lasata in pace.
Si pentru ca m-am dat de gol din prima tura, ca prea am vazut ca se bat campii, o sa trebuiasca sa-mi salvez fundu' la noapte.

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 5 2009, 11:37 PM
Post #1407

Musafir

Bai, daca Roxana ii doftoreasa io tiu cu ea. Altfel risc sa tiu cu dusmanu. Corect?
Fanny pare indr-adevar ca stie cam multe. Sau vrea sa ne suceasca mintile. Din doua una.

Si totusi, daca Roxi e intr-adevar doctor... Fanny si Lexie se pare ca stiau. Care din cele doua e adevaratul mafiot. aceasta este intrebarea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Lexie
post Feb 5 2009, 11:37 PM
Post #1408

Musafir

Madutz mama, unde vazusi tu ca's eu gabor? Eu mi's piranda la casa mea, cinstita. Ziceam de Fanny, citeste si tu cu atentie... Vad ca devine un obicei sa-mi aruncati lucruri in gura. Iar daca Roxana e intr-adevar doftorul, ca asta reiese din ce spuse fFanny si din ce a recunoscut ea, nu-i deloc exclus sa fii chiar tu in cardasie cu Fanny, mai ales ca sunteti 3 care sustineti asta si doua care ati vazut. Ce, numai voi stiti!

Roxana, bine zis, greseala de incepator. Cum sa fi facut asta dupa atatea jocuri la activ? No way! E clar o conspiratie a Fanicai care nu mi-ar fi trecut prin cap, sincer. Si da, ma apar pentru ca nu vreau sa mor nevinovata si sa castige iar mafiotii, ca data trecuta.

This post has been edited by Lexie: Feb 5 2009, 11:40 PM

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 5 2009, 11:39 PM
Post #1409

Musafir

Lexie, tu ai zis ca daca n-o salva vraciu' pe Rexona nu mai era printre noi...ea a recunoscut...Fanny s-a nimerit sa vada si ea...si iote asa suntem 3.
Iar de tine ca vrei sa zici ca esti politist, am zis de aici " Mai incolo parca vad ca zice ca-i politist, dar eu n-o sa mai fiu si-o sa ma pomeniti. " Da' eu te cred mafiot in continuare.

+Quote Post
Fanny
post Feb 5 2009, 11:39 PM
Post #1410

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Lexie, chiar nu ma asteptam la o greseala de incepator din partea ta. Ai revenit asupra vorbelor, dar degeaba. La fel de degeaba joci rolul inocentului. Ca esti mafioata n-am nicio indoiala, ce ma preocupa este daca partenera/partenerul o sa-ti ia apararea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 139 140 141 142 143 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th June 2025 - 06:10 AM