![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cascati ochii ca va duce Fanny de nas si ma omoara nevinovata cu cuvinte puse-n gura. Apai sa vedeti cum picati voi pe capete dupa ce pic eu. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
E adevar, ma, ce zice asta? E doftoreasa rexona noastra? Prea s-au aliat Fany si Roxy .. incepe sa miroase, mai. Nu mai stie nimeni nimic?
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu serios acu', voi chiar credeti ca daca eram mafiot eram atat de bleaga sa ma dau de gol din prima? E absurd! Se vede clar ca Fanica e papusarul si conduce totul dupa cum vrea, iar Roxana i-a cantat imediat in struna, a luat totul de buna. Mai incolo parca vad ca zice ca-i politist, dar eu n-o sa mai fiu si-o sa ma pomeniti.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haoleu Monaliso...Eu vazui ce-o scris Diamanta...Si acu...in joc sunt 2 mafioti...da noi suntem 3 care sustinem ceva...
Da' ce Diamanto acu esti si gabor? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi pute rau cu toti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fanny cu Shakira aliate. Rexona doftoreasa. Parpanghel mai arunca cate o boaba. Tu te faci ca nu ai habar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, chiar sunt doctor. Dar vad ca Lexie se pricepe la gargara. Ganditi-va si voi ca numai un mafiot care m-a nominalizat putea sa stie ca m-am salvat. Abia asteptam sa faca careva greseala sa sara pe mine...ca sigur imi dadeam seama ca-i mafiot. Vorba Fannycai, nu ma asteptam la o greseala de incepator. Chiar credeam c-o sa fiu lasata in pace.
Si pentru ca m-am dat de gol din prima tura, ca prea am vazut ca se bat campii, o sa trebuiasca sa-mi salvez fundu' la noapte. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, daca Roxana ii doftoreasa io tiu cu ea. Altfel risc sa tiu cu dusmanu. Corect?
Fanny pare indr-adevar ca stie cam multe. Sau vrea sa ne suceasca mintile. Din doua una. Si totusi, daca Roxi e intr-adevar doctor... Fanny si Lexie se pare ca stiau. Care din cele doua e adevaratul mafiot. aceasta este intrebarea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz mama, unde vazusi tu ca's eu gabor? Eu mi's piranda la casa mea, cinstita. Ziceam de Fanny, citeste si tu cu atentie... Vad ca devine un obicei sa-mi aruncati lucruri in gura. Iar daca Roxana e intr-adevar doftorul, ca asta reiese din ce spuse fFanny si din ce a recunoscut ea, nu-i deloc exclus sa fii chiar tu in cardasie cu Fanny, mai ales ca sunteti 3 care sustineti asta si doua care ati vazut. Ce, numai voi stiti!
Roxana, bine zis, greseala de incepator. Cum sa fi facut asta dupa atatea jocuri la activ? No way! E clar o conspiratie a Fanicai care nu mi-ar fi trecut prin cap, sincer. Si da, ma apar pentru ca nu vreau sa mor nevinovata si sa castige iar mafiotii, ca data trecuta. This post has been edited by Lexie: Feb 5 2009, 11:40 PM |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie, tu ai zis ca daca n-o salva vraciu' pe Rexona nu mai era printre noi...ea a recunoscut...Fanny s-a nimerit sa vada si ea...si iote asa suntem 3.
Iar de tine ca vrei sa zici ca esti politist, am zis de aici " Mai incolo parca vad ca zice ca-i politist, dar eu n-o sa mai fiu si-o sa ma pomeniti. " Da' eu te cred mafiot in continuare. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Lexie, chiar nu ma asteptam la o greseala de incepator din partea ta. Ai revenit asupra vorbelor, dar degeaba. La fel de degeaba joci rolul inocentului. Ca esti mafioata n-am nicio indoiala, ce ma preocupa este daca partenera/partenerul o sa-ti ia apararea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th June 2025 - 06:10 AM |
|