![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
M'am dus la reguli, Roxa insista ca e doctor, cine stie cum Diamanta s'a dat de gol singura dar are dreptate se pare Shakira. Sunt trei (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Bre Monalis'o da tu care joci dinaintea mea prea te faci ca nu intelegi nimic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa sa fie cum spui tu Roxy. Raman la vechiul meu vot.
Cine ar putea fi in cardasie cu Diamanta, bre? Rozmarina noastra? parca si ea ii facea ochi dulci la purandel. Ba, stuchiv-ar matele... sa nu va mai vad pe langa prispa me. Invi, incepi sa devii dubios ca nu zici nic. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Chinte, also. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, s-a prins ca-s doctoru' dupa ce a scris Lexie.
Pe pagina 69 vad ca dsoara Lexie are 4 voturi. Cine mai trebuie sa voteze? Sa presupunem urmatoarea ipoteza: nu stim ce-i Fanny, dar cand Lexie zice de mine ca bine ca m-am salvat...nu poate fi decat mafiot. Si evident ca-i usor sa-ti dai seama cine-i doctoru', ca-n primul joc nu prea ai ce face, decat sa-ti salvezi propria-ti piele. Deci, deocamdata sa scapam de un mafiot sigur...si apoi mai studiem si cu cine face cuplu' Lexie. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tot nu intelegeti ceva ce e foarte evident: ce a facut Fanny a pus in gura mea. A vrut sa o omoare pe Roxana noaptea, au venit zorii si nu a murit nimeni. Asa ca a sustinut ca am scris ceva ce numai ea a vazut si s-a spalat de vina, a aruncat repede culpa asupra cuiva pentru ca nu a reusit sa omoare pe nimeni in prima noate. E atat de simplu!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
haules baules, umple-mi-as deshtele de ghiuluri, avusai neshte probleme cu reteaua, cam greu cu haifaivul asta si cocalarii, acum vede si ochii mei ce se petreceste prin satra. eu nu stie multa carte sa citeste in bobi si gloabe de cristal, dar cumnata-mea asta diamanda (nu te uita fomeie nici in ziua de azi ca nu ai venit sa ma ajuti cu italienii aia vara trecuta) pare cam suspecta. ma duc la vrajitoarea savoya, nafasta lui fascinatorul, poate ma lamuresteaza ea pe mini.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lex, nu mai umbla cu cioara vopsita. A zis si Madutz c-a vazut mesajul tau, inainte de editare.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum, kari, ca eu am priceput tot. Ce tot vorbesti acolo. Mata erai cu Lexie, recunoaste!
Logica mea: Roxi s-a declarat doctor. Nimeni nu o contrazice => Roxi nu minte. Daca Roxi mintea se anunta celalalt doctor si asa aflam ca Roxi sau celalalt e mafiot (din doua una). Fanny pare sa stie cate ceva. Poate e cu fonctie (rea sau buna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Eu una merg pe mana lui Roxi. Si atunci daca Lexie e mafiot, partenerul tre sa fie unul din cei care nu au votat inca. Asteapta probabil sa vada cine ar mai putea si banuit ca sa faca si el doua voturi altele decat pentru Lexie. Nu o poate vota pe Fanny ca se da de gol, clar. Banuiala mea: al doilea mafiot Kary. Ar face bine politistu la noapte sa intrebe de ea. Parerea lui scorpirescu. No ce desteapta mi-s. Ma matrasesc astia la noapte ca i-am bunghit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . No, de mor sa stiti ca am avut dreptate. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny n-a pus nimic in gura ta Lexie, suntem 2 care am vazut, si ceea ce zice Roxana e foarte plauzibil, ca ar fi doctorul, si prima noapte s-a salvat pe ea.
Acum, e sigur ca una din noi 3 o sa moara la noapte. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Normal, daca-i in cardasie cu Fanny. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Apai no, voi credeti ce vreti, eu mi-am expus argumentele dar nu vrea sa vada nimeni adevarul. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie ai votat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th June 2025 - 06:25 AM |
|