![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu cred ca a avut Invi norocu' sa fie iara mafiot. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Noapte buna Scorpi! Eu vreau votul lui Invi...si sa vad ce s-a intamplat. |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
eu de data asta sunt cetatean cinstit, mancavash :| chiar nu stiu ce sa votez, o votez pe kary doar asa ca a votat contra mea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
---------------
Si pirandele (plus parpanghel) in unanimitate au hotarat sa o ia in furca pe Garofita Kary , starpind astfel din fasha si in cel mai scurt timp posibil toata activitatea criminala din clanul lor. Au fost: Lexie - Diamanda hobosita ce s-o dat de gol de la prima tura Kary - Garofitza inocenta si insuficient de experimentata sa care singura in spate povara crimei Roxana - Vraciul priceput al clanului Scorpirescu - Bulibasha aka politistu si alte cele Fanny - Nepoata mamei Omida care s-a dovedit pe aceasta ocazie ca are har si ca este unica si cea mai adevarata Madutz - Shachira care tot dansand din buric a surprins-o si ea pe Lexie la damigeana Chinte - Singura victima din acest joc (si pentru ca la toti li se cashuna pe ea tam nesam ii recomand niste sedinte la Fanny sa ii descande de vraji negre, argint viu si bad karma :| ) Invi - parpanghelul care nu prea s-a implicat el in ancheta ci le-a lasat pe tiganci sa isi puna fustele in cap si sa se traga de cozi una pe alta-- -------------- Cel mai scurt si la obiect joc ever am impresia ca a fost asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
no way (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
da' cu mine ce ati avut? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
hehehe, avem echipa, avem valoare! ce valoarea mea! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Chinte, vin la stramoasa mamei Omida sa te-nvii! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa mai merge domne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...sa mai invinga si cetatenii.
Chinte, e clar ca trebuie sa te duci la Fannyca sa te lepede de vraji...ca cineva nu te lasa domne sa stai mai mult in joc. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca dura muuult jocul daca nu se dadea Lexie de gol. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Buuuuut...am castigat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . M-as oferi povestitor, daca va place fotbalul, ca mi-a vinit o idee. (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
pot sa ma bag povestitor de data asta, pls? ca asa stiu sigur ca stau pana la finalul jocului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ii cedez locul lui Chinte (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th June 2025 - 10:21 AM |
|