![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noah....ii oferim lui Chinte mentiune speciala pt ca a rezistat eroic la atatea matrashiri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Chinte esti povestitor. Trimiteti PM-uri la Chinte (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, imi pare rau ca am ruinat jocul asa de repede. Eram asa de obosita aseara incat nu mi-am dat seama ca mi-a scapat porumbelul decat atunci cand a fost prea tarziu si vazusera Fanny si Madutz. Am incercat si eu sa o dreg cum am putut, ca sa nu stricam frumusete de poveste inventata de Angelul nostru, insa nu mi-a mers. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Fanny, sper ca nu te-ai suparat pe mine, incercarea moarte n-are, am zis sa merg pana la capat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
bun, deocamdata avem 3 persoane pe lista: Angeldust, Madutz si Szimcsi. care mai doreste, care mai pofteste?
sunt 4 acum: Lexie e si ea in carti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 5 deja: teo a dat si ea join (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 7 acum: Rox si Invi s-au bagat si ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai dragutelor, sa stabilim o regula: in jocul asta nimeni nu se supara pe nimeni, indiferent de tactica pe care o abordeaza la un joc sau altul.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
De acord Rox. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Angelu' eu mi-s nedumerita. Eram Shachira de la Shakira(cantareata) sau de la Safir-Safira(piatra pretioasa) ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
De la Shakira bre, dansatoare din buric adica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (dar era scris mai fain Shachira (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
Hai neamule, mai avem nevoie de un om nu se baga nimeni? |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aham...deci lumea a inteles bine, eu nu (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
gata, avem 8 oameni, Kary se joaca si ea. revin imediat cu rolurile si povestea.
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jocul asta a fost de-a dreptul bestial! Am ras de mai aveam un pic si cadeam de pe scaun (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ! Abia astept sa mi se activeze si mie pm'ul ca m-as avanta si eu in Elady din Deal (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ! Foarte faine ideile tuturor povestitorilor si abia astept sa vad ce pregateste Chinte (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buey, si eu vroiam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
In weekend nu jucati? hai omorati-va rapid (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th June 2025 - 11:21 AM |
|