![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Si tu, daca razi asa cu gura pana la urechi, esti nevinovata?
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary iar ne acuzi pe toate? Sa te fi pus Chinte iara mafioata sa vedem ce-ai invatat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cam inversunate (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Problema nu sunt eu, problema este cine a omorat'o pe Angel (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
si de unde stim noi ca nu vorbim de unul si acelasi lucru? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel era omul care ma ajuta in lupta mea contra kilogramelor, fara ea eu acum risc sa devin obeza. Nu aveam motiv sa o ucid. Tu in schimb poate doreai sa o omori din simplul fapt ca nu dansa din buric pe Florin Salam pentru tine!
ps: ce ma amuz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Degeaba, ca nu ma mai convingi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Oricum, toata lumea stie ca o invidiai pe angel pentru corpul ei perfect. Ce face invidia si ciuda din om (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
imi pare rau sa te contrazic, dar angel dansa in fiecare seara din buric pt. mine pe florin salam, dintre toate persoanele eu as fi avut cele mai putine motive sa o omor. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Nu stiu acum de lupta ta contra kilogramelor, dar fiind atat de amuzata presupun ca nu mai aveai nevoie de serviciile ei si ai vrut sa o elimini din schema ca sa nu ii mai platesti onorariul. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie nu-mi miros deloc a bine scuzele lui Kary. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Recunosc o invidiam dar era singura care ma putea ajuta sa'mi urmez visul, sa pasesc ca o adevarata sirena pe covorul rosu de la Hollywood. Si rad pentru ca asta si'ar fi dorit ea, zambete nu lacrimi... Pierdeti timpul cu mine si adevaratul emo rade pe sub mustati (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, nu prea-mi place cum te avanti tu in acuzatii generale si nu stii pe cine sa nominalizezi, dar pe tine te scuzi (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) .
Angel ne-a invatat pe toti un lucru: sa fim cu ochii in 4 si sa punem cap la cap lucrurile cu logica. Asadar, haideti sa ne concentram si sa descoperim criminalii, ca cei de acum cu siguranta nu's atat de naivi ca mine in seria trecuta, sa se dea de gol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szi, pe unde umbli? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by Lexie: Feb 6 2009, 01:28 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th June 2025 - 05:59 AM |
|