![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
nu as fi atat de sigur, trebuie luata in calcul orice varianta oricat de neverosimila ar fi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) In continuare cred ca este kary, si votez kary runda aceasta.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai sa punem cap la cap cu logica si sa nu ne avantam spre primul inocent care e doar ravasit de moartea prietenei sale.
Va amagiti cu stilul meu ambiguu de joc si mizati pe faptul ca cine se scuza se acuza dar gresiti si bagati dupa gratii un nevinovat in timp ce adevaratul ucigas se plimba liber prin parc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
asta e o acuza voalata la adresa roxanei? (ea a zis ca iese la plimbare) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary acum incerci sa dai vina pe Rox? Stii ceva?(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Stie cineva ceva de Szi? E prea tacuta. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
deocamdata exista un vot pentru Kary, desi ea sustine ca era prietena foarte buna a victimei. ce se va mai intampla oare in mica noastra urbe?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu asta incep sa'l suspectez pe Invi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
cu ce "asta" mai precis? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary pe mine nu m-ai prea convins...
Votez Kary. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Si eu votez Kary
Ce-ai avut cu Angelita? Si te mai si bucuri (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haideti sa ne concentram pe cel care i'a luat viata lui Angel...
Invi prea esti tu asa din start convins ca trebuiesc eu votata. Ori esti mafiot... Va inselati si lasati liber ucigasul. Derulati intamplarile si vorbele si poate vi se face lumina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) votez: Invisible |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th June 2025 - 06:39 AM |
|