![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Felicitari, banditelor! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Foarte fain jocul! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ehe, si eu am banuit-o pe Roxi, dar abia azi dimineata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cine ar banui ca o elady insarcinata e mafiot? (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai asta m-am gandit si eu ca va poate duce in eroare (sarcina). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Fanny, te inscrii si tu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu m-am gandit ca era prea simplu sa fie Chinte, dupa numele ei si dupa faptul ca era vecina cu Roxi si ar fi dat de banuit sa fie si acum partenere. Deh, eu cu mintea mea complicata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai de aia am banuit-o prima oara,in legatura cu numele, pt ca argumentul ei a fost ca Angel s-ar fi gandit la asta,si ar fi complicat un pic treaba (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Rox, nu stiu. N-am prea multa vreme la dispozitie, din pacate.
Vad in functie de cum si cate va adunati! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai eu stiam ca voi va ganditi la scenarii complicate, de aia am pus rolurile cat mai evident posibil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Prima oara vroiam sa o pun pe Sweet politist ca ea oricum e politista forumului (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar m-am gandit ca Lexie stie sa joace si a mai jucat, si e mai ok asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Numai ca Lexie a fost linsata din prima (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Eu ma asteptam pe Roxi sa o vizati ca ea a marturisit public ca a jucat de n ori jocul asta. Eh, data aviatoare imi iau revansa (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abia astept sa te vad Lexie in actiune tura asta.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ok, hai sa vedem cate suntem pana acum:
Je - povestitor Roxana Scorpi Lexie Rozy Angeldust Teo Szimcsi Care mai dorest, care mai pofteste? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:37 AM |
|