IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 150 151 152 153 154 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
kary_pink
post Feb 6 2009, 02:44 PM
Post #1511

Musafir

Eu recunosc vorbesc mult si prost si am gresit vaicarindu'ma si blagoslovind moartea lui Angel determinndu'va sa va indreptati atentia spre mine dar eu nu am vrut decat sa elucidez cazul si sa vad reactii din partea ucigasului. Eliminandu'ma pe mine va sapati singuri si gropile voastre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Feb 6 2009, 02:58 PM
Post #1512

Musafir

Mai cetateni, nu stiu de ce am eu un feeling, dar de data asta cred ca nu mai e mafiot Kary.
O sa tot obosim facandu-i intru-una la colive unui om nevinovat. As zice sa ne mai gandim, sa mai cugetam.
De data asta mai suspecti imi par a fi Teo si Invi. Am inteles ca Invi n-avea nici un motiv sa opreasca seria dansurilor din buric, dar cine stie ce amant isi gasise Angelu' a noastra si-a incoltit gelozia in Invi?!

Iaca de data asta am onoarea sa fiu politist si tot ce pot sa va spun pana acum e ca Szi e un cetatean absolut onorabil. Pentru ca am asa un feeling ca daca nu spun asta, la noapte sigur ma vor casapii mafiotii, rog doctoru' sa aiba grija de soarta mea.

+Quote Post
Lexie
post Feb 6 2009, 03:08 PM
Post #1513

Musafir

Roxi, si eu tot pe Teo o banuiam impreuna cu Szi, dar daca tu spui ca ai intrebat de Szi, inseamna ca o tai de pe lista si imi mentin suspiciunile asupra Teocrisei. Insa cu cine crezi ca e in cardasie? Poate fi cu Madutz si Invi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 6 2009, 03:13 PM
Post #1514

Musafir

Back la datorie.
Eu raman cu pata pusa pe Kary...Iar de partener... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...nu prea stiu...Mi se pare ca parca prea a facut show cu Invi...
Rox intreaba de Invi, daca vrei, ca vad ca mai e suspect la cativa dintre noi.

+Quote Post
Teocris
post Feb 6 2009, 03:15 PM
Post #1515

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Bine ca a aparut politistu, desi cam tarziu. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Lexie, nu cred ca este cazul sa arunci pisica moarta in curtea mea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ca de obicei, eu si Szi suntem mereu luate in vizor (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Sa spunem ca o cred pe Roxana ca este politistul, desi nu prea cred(prea s-a dat de gol din prima tura. Cam repede nu? Mai ales ca are ceva experienta...), atunci o rog(daca mai scapa de mafie la noapte) sa intrebe de mine, sa lamurim odata treaba asta. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Cat despre tine, ce pot sa zic ...Arunci cu noroi, nu te bazezi pe nimic concret...
Imi dai tare de banuit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Feb 6 2009, 03:18 PM
Post #1516

Musafir

Si pentru ca un politist intelept a facut lumina dragi concetateni eu spun sa ne unim si sa nimicim pe cel care a ucis'o pe draga de Angel

Madutz tare imi e ca ascunzi prin buzunare lama insangerata cu care ai ucis'o pe Angel

+Quote Post
Teocris
post Feb 6 2009, 03:20 PM
Post #1517

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Nu te lasi !
Tot incerci, poate poate scapi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Feb 6 2009, 03:22 PM
Post #1518

Musafir

Teo, pai m-am dat in vileag pentru ca eram mai mult ca sigura ca voi muri la noapte. Si ce faceati dup-aia? Tipati dupa politist pe aici.
Ia ganditi-va voi: daca Angelu fuse casapita (ea se prindea de scenarii), cine-i urmatoarea pe lista?
Lexie, trebuie sa ne strangem macar 3 cetateni onesti si sa cautam mafiotii. Eu si Szi suntem...de restul nu pot baga mana-n foc.

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 6 2009, 03:22 PM
Post #1519

Musafir

Kary...experienta imi zice ca te prea scuzi.Dai vina pe toti din jur...Eu mi-s cetatean cinstit si tura asta.
Rox zic ca ai facut foarte bine...asa este, mafiotii au linsat-o pe Angel si urmatoarea e foarte posibil sa fii tu, fiind cele care desconspirati mereu scenariile. Eu ma alatur tie si lui Szi.

+Quote Post
kary_pink
post Feb 6 2009, 03:24 PM
Post #1520

Musafir

Madutz dupa cum bine se vede nu prea am cautat sa ma scuz. Nu am de ce sa ma scuz. Caut doar sa aflu adevaratul criminal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 150 151 152 153 154 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th June 2025 - 10:10 PM