IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 151 152 153 154 155 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Lexie
post Feb 6 2009, 03:34 PM
Post #1521

Musafir

Teo, nu stiu de ce ti se pare ca te-am atacat, cand prima care a spus ca te suspecteaza a fost Roxi, iar eu am spus ceea ce cred.

Nu am vrut sa spun inainte pentru ca m-am gandit ca nu va influenta cu nimic votul meu pentru o alta persoana, respectiv Teo, din moment ce majoritatea voturilor este pentru Kary.

Roxi, sper sa fii cu adevarat politistul si sa nu fie doar un joc, pentru ca ai sustinut nevinovatia lui Kary desi cea de care se presupune ca ai intrebat a fost Szi. Eu inca ma gandesc daca sa-mi minetin votul pentru Kary sau sa-l indrept asupra altcuiva. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Feb 6 2009, 03:37 PM
Post #1522

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Roxana, nu te cred (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
De unde esti asa sigura ca te salveaza doctorul la noapte? Poate isi salveaza pielea lui. Eu asa as face (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Raman la parerea ca te-ai grabit cu declaratiile si cu acuzele.
Cat despre Lexie, te urmeaza ca un catelus (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) in speranta ca formeaza o alianta, ceva, ca sa nu cada privirile asupra lor.
Deschideti fratilor ochii! Stiu ca dreptatea e oarba, dar si voi sunteti?
Pe ce va bazati acuzatiile? Aveti ceva de care sa va legati? Nimic! Incetati sa mai banuiti oameni nevinovati numai pentru ca nu va plac numele lor (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Cat despre Madutz, vad ca se lasa purtata de val/vant (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Feb 6 2009, 03:43 PM
Post #1523

Musafir

Oho...Teo clar e mafioata dupa ce scrise acum.

Lexie...ti-am spus...bag mana-n foc doar pentru mine si Szi. De Kary pur si simplu mi-am dat cu parerea.
Eu zic s-o eliminam pe Teo si daca doctoru' ma salveaza la noapte, intreb si va spun de Kary. Deci e interesul vostru sa ma pastrati in joc, ca v-as ajuta. Si asa nu prea avem multe indicii.

+Quote Post
Teocris
post Feb 6 2009, 03:50 PM
Post #1524

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Domnu politai, de ce nu ma verifici?
Dosarul meu e nepatat. Ce-ar fi sa prinzi adevaratul vinovat? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Feb 6 2009, 03:56 PM
Post #1525

Musafir

Pai de ce sa pierd posibilitatea la noapte sa mai verific pe altcineva?
Mai bine te eliminam pe tine ziua...si la noapte vad eu de cine intreb.
Deci eu votez Teo tura asta.

+Quote Post
Lexie
post Feb 6 2009, 03:57 PM
Post #1526

Musafir

Teo, tu poti spune ce vrei, reactia ta insa este tare indignata si cam fara motiv, asupra ta au fost doar suspiciuni, nu a zis nimeni "Gata, pe ea o votam!". Acum imi spui ca o urmeaz pe Roxana ca un catelus. No no no! Asta nu se face. (IMG:style_emoticons/default/fist.gif)

Devotez Kary.

+Quote Post
kary_pink
post Feb 6 2009, 04:01 PM
Post #1527

Musafir

Devotez Invisible si Votez Teo

+Quote Post
Lexie
post Feb 6 2009, 04:05 PM
Post #1528

Musafir

Votez Teo.

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 6 2009, 04:07 PM
Post #1529

Musafir

Pe mine m-ati bulversat de tot. Eram convinsa ca, Kary are ceva de ascuns. Am incredere in Roxana, asa ca devotez Kary si votez Teo.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Feb 6 2009, 04:08 PM
Post #1530

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

in acest moment, Teo are 4 voturi, fata de Kary, 3 voturi. Daca nu se razgandeste nimeni, Teo va fi dusa la esafod. Sa fi fost ea cea care a inscenat moartea emo a lui Angeldust? :|

+Quote Post

465 Pages V  « < 151 152 153 154 155 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th June 2025 - 10:33 AM