![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mai, dragelor!
Asta e inadmisibil (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ganditi-va! Roxana intreaba de Szi si acum are de gand sa intrebe de mine, ceea ce o si rog sa faca. De ce nu a intrebat de altcineva? Pentru ca toata lumea e ferm convinsa ca eu si Szi facem pereche. De fiecare data cand se intampla ceva in orasul nostru, noi doua suntem cele vizate in primul rand (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ce e cel mai rau este ca, desi de fiecare data ati aflat ca sunt nevinovata, ati continuat sa ne priviti cu o spranceana ridicata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Eu raman la votul meu si ma incred in instinctele mele de om invatat, ca nu degeaba am fost prima din promotie. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ultima strigare!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chinte, cine-a votat-o pe Kary? Szi, Invi si cu Teo?
Ideea e ca Szi si Invi nu-s prin zona. Sunt convinsa ca dupa ce vor citi ce s-a mai scris si-ar schimba optiunile. As fi vrut s-aud si parerea lor. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
atunci mai asteptam un pic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Se pare ca odata cu netu mi se taie si gatul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
O sa va para rau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, asta e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Dac-oi fi nimerit un cetatean onest, desi mi-e greu sa cred, o sa ma duc sa ma spovedesc dupa joc si ma las de meserie.
Dar acusica, cat sunt inca in viata si-am stofa de politai pe mine, vreau sa-mi fac datorie cu cinste fata de cetatenii acestui oras. Nu mai e nevoie sa spun ca dsoara Angelu' imi fuse amica f buna si trebuie sa-mi fac datoria fata de ea in numele prieteniei ce ne leaga. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu trebuie sa plec pentru cateva ore, ajung la un calculator cam pe la ora 19. Sper sa nu fie nevoie de mine pana atunci.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dispar si eu din peisaj pentru putin timp. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da..vad ca Szi si Invi n-au aparut! Nu stiu ce sa facem.
Mi-ar fi placut sa terminam jocul asta seara. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie Rox...sa mai pot juca inca unul...ca de maine seara nu mai pot.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th June 2025 - 09:47 AM |
|