![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa ajunga si Chinte acasa...si daca e dam drumul la runda 2.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am ajuns, dar pentru ca nu prea o sa am acces la computer o sa intru din timp in timp sa verific. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum, aveti deja votul meu.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Back si eu. As vrea si eu sa'l terminam asta seara pentru ca am weekend ocupat cu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Merg sa gatesc ceva dar sunt prin preajma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poy Chinte este ca sa schimbe ziua? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
povestitorul a fost atat de socat incat nu a putut sa tasteze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
cetatenii au decis in majoritate de voturi linsarea lui Teo, dar le va aduce oare acest lucru linistea mult dorita? we shall see... si a venit dimineata in oras. ce mai jale, ce mai zbucium ... cetateanca Szimcsi, cel mai renumit medic ginecolog al orasului a fost gasita cu mainile smulse si picioarele facute franjuri pe gresia din bucatarie. ultima data a fost vazuta la crasma de la colt, dand bani la lautari. nu se stie care a fost mobilul crimei, din casa nu lipsea absolut nimic, nu a prezentat semne de viol, dar asculta pe repeat o melodie. sa fie acesta un indiciu? Rox, Invi, Madutz, Lexie si Kary au ramas in viata pentru a deslusi misterul. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Maini smulse si picioare franjuri? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Rox ce-ai m-ai aflat? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, spune-ne ce-ai aflat legat de Kary, pentru ca daca nu e ea mafiotul, eu am o mare banuiala pe care sper sa mi-o confirmi si tu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz...nu stiu cu ce sa incep ...
Deci pe lista mea de suspecti au ramas: Madutz, Lexie si Kary.....pentru ca aseara am intrebat de Invi, si el e cetatean onest...dar vad ca nici sa ma ajute prea tare nu se baga. Sunt acilea singurica si nu mai stiu pe unde s-o apuc, pe unde s-o iau. Va astept pledoariile la fiecare. Pur si simplu nu mai am incredere in nici una. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Well...Rox eu mi-s cetatean cuminte...Ti-am zis ca ma alatur tie si lui Szi la ancheta.
Legat de mafiot sau mafioti, revin la Kary, care nu mi-a placut deloc cum a actionat ziua trecuta. Si tare cred ca, Chinte a pus-o iara mafiot sa ne arate ce a invatat tura trecuta. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce rost ar fi avut sa o atac tocmai pe Szi care era prea putin preocupata de moartea lui Angel? As fi omorat un cetatean mai implicat daca as fi fost mafiot... Dar cum nu sunt va rog sa va uitati bine in stanga si in dreapta si sa luati decizia cea buna.
Banuiala mea merge spre Madutz (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th June 2025 - 09:35 PM |
|