![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxana, eu vreau sa te ajut sa descoperim mafiotul, asta daca si tu esti cu adevarat politistul. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Parca spuneai ca intrebi de Kary si pana la urma ai intrebat de Invi. Ce te-a facut sa te razgandesti?
Pledoaria mea cea mai buna e simpla: dupa reprezentatia rusinoasa de ieri, nu o sa mai fiu mafiot multa vreme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In plus, n-am fost pe plantatie cat s-a intamplat crima. Eu le banuiesc in egala masura pe Kary si pe Madutz si vreau sa vad ce au ele de spus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) LE: Pana am postat eu au scris si ele. This post has been edited by Lexie: Feb 6 2009, 09:09 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa nu uitam ca unul dintre mafioti a fost deja eliminat iar eu ieri nu i'am luat niciodata apararea, din contra! V'ati pus aproape toate impotriva mea si pana la urma ....
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary da' tu de unde stii ca Teo a fost mafiot? Cat despre partea cu aparatul ei...E destul de plauzibil ce ai zis, ca deh...doar nu te dadeai de gol s-o aperi.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie, am intrebat de Invi...pentru ca e aproape absent in joc si m-am gandit...ca daca ar fi sa o incoltim pe Kary la joc si vedem cum se apara.
Nu cred c-am fost tocmai inspirata, dar asta e. Nu stiu de ce de data asta Madutz imi pare a fi suspecta. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu inca oscilez intre ele, ma duc in urma sa vad comportamentul lor de pana acum.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu mai am scuze, pt ca v-am zis deja ce aveam de zis, mi-s cetatean.
Votez Kary. Pentru comportamentul de ieri, s-a prea scuzat, prea i-a atacat pe toti care au suspectat-o. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am uitat si am vazut suficient cat sa ma decid: votez MadutZ.
Explicatia: imediat ce Teo a votat-o pe Kary a venit Madutz in urma ei sa o voteze si ea. Daca Teo a fost mafioata, cu siguranta nu o ataca pe colega ei Kary asa de brusc, deci clar nu putea fi cuplul format din ele doua. This post has been edited by Lexie: Feb 6 2009, 09:28 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta am facut si eu Lexie si-am ajuns la concluzia ca Madutz e suspecta.
De exemplu, Kary a sarit prima imediat dupa ce a pus Chinte povestea. Chestia asta n-o face nicidecum un mafiot. Apoi a aparut Teo (care sunt convinsa in continuare ca era mafiot), secondata de Madutz. Madutz, normal ca-i o buna strategie sa te dai pe langa politist si sa-l faci sa creada ca esti cetatean onest, nu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Votez Madutz. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
votez Madutz
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
votez madutz
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th June 2025 - 09:35 PM |
|