![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teoria mea: Daca Roxa este politist asa cum a declarat, Invi cetatean cinstit in urma spuselor ei, Lexie doctorul salvator, eu ma stiu nevinovata... Deci ramane Teo si Madutz cu vina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
in urma voturilor cetatenii au decis ca Madutz sa mearga la ghilotina. a fost dureros pentru familia ei sa asiste la spectacol, dar in acest fel pacea a revenit in oras. nici picior de emo pe strazi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ne-au onorat cu prezenta: Teo - mafioata care era cat pe aici sa scape daca nu venea Roxana sa dea totul peste cap in prima zi. Madutz - partenera ei care nu a reusit sa duca de nas cetatenii Angeldust - victima emo a criminalilor Szimcsi - a doua victima, ucisa de patima crasmelor si a lautarilor Roxana - politistul neinfricat care nu a ezitat sa isi dezvaluie rolul din prima zi Invisible - doctorul suficient de altruit incat sa isi doreasca de doua ori salvarea Roxanei, doar ca nu era cazul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kary - cetatean nevinovat cu probleme in a-si dovedi nevinovatia, are darul de a atrage voturi impotriva sa Lexie - cetatean nevinovat, putea fi numit chiar ajutor de politist pt dorinta de a elucida misterul. hai sa traiti si la multi ani! |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rox jos palaria (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Lexie,Invi,Kary,Chinte (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif)
Eu am demonstrat a2a oara ca nu stiu sa mint (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si daca nu se ofera nimeni povestitor, m-as oferi eu (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) . Bineinteles castigatorii au prioritate. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hihihi ladies (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fost o placere sa ma bat cu voi pe nevinovatia mea. Spor la joc incontinuare si un weekend de vis (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Multumiri si felicitari speciale catre politista Roxa' care a facut lumina! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz...sa stii ca meriti si tu felicitari pentru c-ai jucat bine ca mafiot. Daca nu faceai cateva mici scapari la inceputul jocului, stateam serios in cumpana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Felicitari si povestitoarei ca ne-a pus si melodii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uiii, am castigat (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) Am elucidat misterul.
Tot zicea Teo pe aici ca noi mereu avem ceva cu ea. Se pare ca am avut bine de data asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Madutz, pentru ca m-am decis sa ma intorc la inceputul jocului sa vad ce s-a zis pe acolo, mi-am dat seama ca tu ai fost mafioata partenera a Teocrisei. In orice caz, ai jucat bine, chiar o banuiam pe Kary, daca nu iesea Roxi la rampa zbura cu una cu doua saracuta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai incepem unul in seara asta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu, si eu! Numai sa vedem cine vrea sa fie povestitor!
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu mai pot, sunt foarte obosita si o sa ma bag in pat. Iar maine nu o sa fiu prezenta pentru ca vreau sa ma bucur de ziua cu soare si sa merg prin oras. Plus ca-i ziua sefei mele si trebuie sa merg sa-i iau cadou din partea firmei. Deci pentru weekendul asta, nu ma bag. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De duminica seara sunt disponibila.
Noapte buna! |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mai pot pana maine pe la 5-6 seara... Si ma ofer si povestitor.
Dupa, cred ca la vara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 08:00 PM |
|