IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 155 156 157 158 159 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
kary_pink
post Feb 6 2009, 09:41 PM
Post #1561

Musafir

Teoria mea: Daca Roxa este politist asa cum a declarat, Invi cetatean cinstit in urma spuselor ei, Lexie doctorul salvator, eu ma stiu nevinovata... Deci ramane Teo si Madutz cu vina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Feb 6 2009, 09:48 PM
Post #1562

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

in urma voturilor cetatenii au decis ca Madutz sa mearga la ghilotina. a fost dureros pentru familia ei sa asiste la spectacol, dar in acest fel pacea a revenit in oras. nici picior de emo pe strazi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ne-au onorat cu prezenta:
Teo - mafioata care era cat pe aici sa scape daca nu venea Roxana sa dea totul peste cap in prima zi.
Madutz - partenera ei care nu a reusit sa duca de nas cetatenii
Angeldust - victima emo a criminalilor
Szimcsi - a doua victima, ucisa de patima crasmelor si a lautarilor
Roxana - politistul neinfricat care nu a ezitat sa isi dezvaluie rolul din prima zi
Invisible - doctorul suficient de altruit incat sa isi doreasca de doua ori salvarea Roxanei, doar ca nu era cazul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Kary - cetatean nevinovat cu probleme in a-si dovedi nevinovatia, are darul de a atrage voturi impotriva sa
Lexie - cetatean nevinovat, putea fi numit chiar ajutor de politist pt dorinta de a elucida misterul.

hai sa traiti si la multi ani!

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 6 2009, 09:51 PM
Post #1563

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rox jos palaria (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Lexie,Invi,Kary,Chinte (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif)
Eu am demonstrat a2a oara ca nu stiu sa mint (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Si daca nu se ofera nimeni povestitor, m-as oferi eu (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) . Bineinteles castigatorii au prioritate.

+Quote Post
kary_pink
post Feb 6 2009, 09:51 PM
Post #1564

Musafir

Hihihi ladies (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fost o placere sa ma bat cu voi pe nevinovatia mea. Spor la joc incontinuare si un weekend de vis (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Multumiri si felicitari speciale catre politista Roxa' care a facut lumina!

+Quote Post
Roxana_
post Feb 6 2009, 09:53 PM
Post #1565

Musafir

Madutz...sa stii ca meriti si tu felicitari pentru c-ai jucat bine ca mafiot. Daca nu faceai cateva mici scapari la inceputul jocului, stateam serios in cumpana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Felicitari si povestitoarei ca ne-a pus si melodii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Lexie
post Feb 6 2009, 10:10 PM
Post #1566

Musafir

Uiii, am castigat (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) Am elucidat misterul.

Tot zicea Teo pe aici ca noi mereu avem ceva cu ea. Se pare ca am avut bine de data asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Madutz, pentru ca m-am decis sa ma intorc la inceputul jocului sa vad ce s-a zis pe acolo, mi-am dat seama ca tu ai fost mafioata partenera a Teocrisei. In orice caz, ai jucat bine, chiar o banuiam pe Kary, daca nu iesea Roxi la rampa zbura cu una cu doua saracuta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 6 2009, 10:15 PM
Post #1567

Musafir

Mai incepem unul in seara asta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Lilisor
post Feb 6 2009, 10:23 PM
Post #1568

Musafir

Si eu, si eu! Numai sa vedem cine vrea sa fie povestitor!

+Quote Post
Lexie
post Feb 6 2009, 10:24 PM
Post #1569

Musafir

Eu nu mai pot, sunt foarte obosita si o sa ma bag in pat. Iar maine nu o sa fiu prezenta pentru ca vreau sa ma bucur de ziua cu soare si sa merg prin oras. Plus ca-i ziua sefei mele si trebuie sa merg sa-i iau cadou din partea firmei. Deci pentru weekendul asta, nu ma bag. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De duminica seara sunt disponibila.

Noapte buna!

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 6 2009, 10:27 PM
Post #1570

Musafir

Eu mai pot pana maine pe la 5-6 seara... Si ma ofer si povestitor.
Dupa, cred ca la vara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .

+Quote Post

465 Pages V  « < 155 156 157 158 159 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2025 - 08:00 PM