![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noah vedeti bre mafioatelor ca s-au descurcat f bine fetele si fara mine ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Deci Madutz ramai tu povestitor pentru tura urmatoare da? Sa ma pui la socoata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si pe mine la socoata.
pasari de noapte ce suntem (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Crestati in grinda ca o fost scorpirescu in club. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) fimee cu par alb in cap se tine de prostii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetili, imi pare rau, dar nu cred ca se va termina jocul pana la 5...si nu prea pot sa fiu povestitor, daca incepea aseara...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Madutz, cine s-a inscris?
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am hotarat ma bag povestitor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fanny...poy, PM n-am de la nimeni, dar ar fi Angel, Scorpi si Lilisor zicea aseara. Dar PM nimeni. Asadar astept (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) LE: Ma duc sa fac baita, poate intr-o ora se mai aduna lume, astept PMurile voastre. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz, eu zic ca am trimis, acum nu stiu daca l-ai si primit (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am primit. Pana acum :Scorpi, Lilisor, Angel.
LE: Fetele, imi pare rau, dar se intarzie prea mult si nu voi putea sa mai joc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abia acum am ajuns acasa. Ma bag si eu.
Daca nu mai poate fi Madutz povestitor, auzisem un zvon c-ar vrea sa fie Invi, dar nu stim daca in timpul weekendului. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, vroia invi, dar nu stiu, daca intra de 2 ori pe zi nu prea cred ca merge. Acum nu e prin zona.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 06:02 PM |