![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
deci mai o persoana lipseste?
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
dap, mai avem nevoie de 1 om ca sa ii dam drumul.
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
gata, avem 8 oameni, kary s-a inscris, trimit rolurile in cateva minute
|
|
|
![]()
|
|
O dimineata mohorata de februarie si comunitatea manastirii Sf. Asteapta este zdruncinata din temelii de vestea unei cutremuratoare crime comise in sanul micii comunitati.
Sora Angeldust a fost gasita de dimineata fara suflare, cel mai probabil fiindu-i otravita apa sfintita din care se impartasea in fiecare seara. De asemenea lipseste lista de spovedanii pe care sora angeldust isi nota marturisirile care ii ajungeau la urechi in cursul acestora. Restul maicutelor sunt in stare de soc, desi unele nu pot admite in mod oficial ca se simt usurate de disparitia preacucernicei angeldust. (IMG:http://www.redbarntheatre.com/gallery/images/nuns.jpg) adunate sa faca dreptate au ramas: preacucernica chinte preacuvioasa rozy evlavioasa scorpi dreptcredincioasa albinuza preapura lilisor imaculata lexie kary cea fara de pata Se solicita interventia politiei religioase, dar daca vinovatul nu va iesi la lumina cat mai curand, maicutzele sunt hotarate sa isi faca singure dreptate (IMG:http://redriverpak.files.wordpress.com/2008/08/nuns.jpg) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hm...sa vedem cine e asa fricos incat a eliminat din start nasul cel mai fin (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
.. he he .. ce s-au mai speriat mafiotii nostri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Anyway, de data asta s-au pus rau cu doamne doamne. Ii prindem noi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Angel, biata de ea! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ce inima mare! Ce suflet!
Cine oare are un suflet atat de negru incat sa faca asa ceva? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am sa zic ca imi par suspecte cele care sunt pe la munci,pt ca jocul a inceput destul de greu,si deci mesajele au fost trimise cu intarziere. Si mai rar a postat Lexie, Chinte. Lilisor nush daca e la munca,nush nici daca e pe fir macar. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce nenorocire, ce tristete... Angel cea pura fu si se du...
Mare pacatos cel care i'a curmat zilele, Dumnezeu sa'i gaseasca pedeapsa dar noi tre' sa'l ajutam sa'l prindem pe pacatos! Rozy si Invi e la munca, deci poate chiar el a intarziat cu mesajele. Asa ca nici cele de acasa nu's nepatate... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ooo, preacuvioasele mele, necuratul si-a bagat coada intre noi. Pare-mi-se ca cineva-i purta pica prealinistitei maicute Angel. Tare cred eu ca acel cineva a tras cu ochiul la dusuri si a vazut ce corp traznet avea sarmana. Nefericita i-a fost soarta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 04:29 PM |
|