![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, instinctul tau iti spune gresit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
No maica, vorbim de experienta aici sau de inteligenta? Cand am fost eu mafiot, nu am eliminat-o pe Angel din prima. Hai ca nu-s chiar batuta in cap...
Eu magandesc la Lilisor si la Chinte pe moment! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cand am fost mafioata alaturi e Lexie ea a vrut eliminarea lu Roxa tocmai pentru ca Roxa era isteata in jocul asta. Ce ma face pe mine sa cre ca daca ea acu e criminala nu a dorit sa o elimine si pe Angel? Cat despre jocuri dinamice ori ba...
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
La fel de bine poate tu ai urmat sfatul meu de a-i elimina pe cei puternici de la inceput si, mafioata fiind, te-ai gandit sa incepi cu Angel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Daaa, un politist nu avem si noi? ca apare raca intre maicute si e mare pacat de Dumnezeu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu am auzit nimic ca eu sunt foarte concentrata cand ma rog (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nu ma scuzam repede, dar se intreba Rozy pe unde sunt! Eu cred ca ar trebui sa va indreptati atentia spre maicutele mai vechi, ca eu abia am intrat in calugarie si inca sunt mic, nu stiu nimic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Momentan am banuieli despre Rozy, si Lexie...
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am fost de asa multe ori mafiot,ca s-o fi plictisit lumea de mine. Si doar am mai fost mafioti dintre incepatori.
Deci ori tu ori Kary. Pt siguranta,votez Kary,ca prea vrea sa o afunde pe Lexie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by rozy: Feb 9 2009, 04:21 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
buey, imi cer scuze ca apar asa la spartul targului, mai am un pic si o sa ajung la balaceanca din cauza unei licitatii. eu o votez pe Lilisor, nu ma intrebati de ce, dar ceva mi se pare putred in toata afacerea asta.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre' Rozy daca am vazut bine cea care cauta de la inceputul inceputului asa zisi mafioti erai tu. Soooo prea doreai sa cauti un tap ispasitor pentru a atata fetele. Incepi sa devii suspecta
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei hai,pai cineva trebuie sa inceapa sa acuze,ca daca ne codim asa terminam poimarti
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 08:39 PM |
|