IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 162 163 164 165 166 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
scorpirescu
post Feb 9 2009, 05:04 PM
Post #1631

Musafir

Da, s-0ar putea sa ai si tu dreptate Lexie... Tre urmarite.

Kary, prea ai sarit brusc in capul lui Lexie. In momentul asta mie tu imi pari cea mai suspecta. Nu zic ca nu m-as putea insela.
Deci eu votez Kary. Si cred ca ar putea fi cu Chinte, Albi sau de ce nu chiar Lilisor. Pe Lilisor i-as lasa-o la noapte politistului pe seama.
Go to the top of the page

+Quote Post
Lexie
post Feb 9 2009, 05:04 PM
Post #1632

Musafir

Exact, pentru ca de multe ori s-a practicat "primul mafiot sare cu votul si al doilea voteaza spre final, sa nu bata la ochi". Si se poate ca tocmai din acest motiv sa voteze la scurt timp. Nu spun ca ele sunt mafioatele, insa cred totusi ca sfinte nu's. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Mie Lilisor nu-mi pare deloc a fi mafioata, votul meu nu va merge spre ea, ci spre altcineva, nu m-am decis inca.

+Quote Post
rozy
post Feb 9 2009, 05:06 PM
Post #1633

Musafir

Nu, eu zic ca daca pui un mafiot incepator,al doile tre sa-l pui mai cu habar,ca sa aiba totusi o sansa si ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci Kary cu...Chinte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gata,le-am potrivit

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Feb 9 2009, 05:07 PM
Post #1634

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

sfanta nu sunt, asa cum nimeni de aici nu e sfant, dar nici nu mi-as fi permis s-o ucid pe sora Angeldust. as fi rapit din farmecul jocului.

+Quote Post
Lilisor
post Feb 9 2009, 05:08 PM
Post #1635

Musafir

Multumesc, chiar nu sunt (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) !

Eu votez Albi, in parte si pentru ca a subliniat ca ea data trecuta cand a fost mafiosa nu a eliminat-o pe Angel din prima (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Lexie
post Feb 9 2009, 05:16 PM
Post #1636

Musafir

Pentru ca ne lungim si acusi vine seara, eu tin un ochi pe Chinte si Kary si o voi vota pentru moment pe Albina pentru ca reactia ei de la inceputul jocului mi s-a parut "lacrimi de crocodil".

Votez Albina

+Quote Post
albinuza
post Feb 9 2009, 05:16 PM
Post #1637

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu mi.am expus parerea despre lilisor inca de la inceput! Cum sa fii langa chilia decedatei si sa nu auzi nimic? Adica, doar nu ai castile cu hard rock peurechi la rugaciune nu?
Si am subliniat faptul ca daca atunci cand am fost mafiot nu am eliminat-o pe Angel din prima, nici daca as fi fost acum nu as fi facut-o! Bee is not stupid!
Am votat-o pe Lilisor cu explicatii. Nu degeaba. Era langa chilia Angelului.Nu a auzit nimic! In manastire e liniste si o stim cu toatele. Si s.a scuzat repejor repejor.

+Quote Post
Lilisor
post Feb 9 2009, 05:19 PM
Post #1638

Musafir

Poi am zis asa ca sa nu zic ca de fapt eram la bucatarie si nu m-am gandit ca a inceput jocul asa repede si dupa aia am terminat treaba, am urcat inapoi la calculator si... nah.
Sau poate ai amintit ca sa credem noi ca de data asta faci la fel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Feb 9 2009, 05:20 PM
Post #1639

Musafir

Albi esti cumva maica travestita in politist? De unde stii tu care si cum doarme?

+Quote Post
invisible
post Feb 9 2009, 05:32 PM
Post #1640

Another Stranger Me

From: Capital City
Member No.: 40

pana in acest moment, lilisor are 2 voturi, albi are 2 voturi, kary 2 si mai trebuiesc sa voteze scorpi si kary. (asta daca nu cumva nu am observat eu votul lor, mai citesc o data). Cine mai trebuie sa voteze sa o faca, ca sa putem trece la runda a doua (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Later edit: ok, am vazut, scorpi a votat pe kary, am modificat numaratoarea, doar votul lui kary nu il observ ca sa imi iasa nr. complet la socoteala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by invisible: Feb 9 2009, 05:34 PM

+Quote Post

465 Pages V  « < 162 163 164 165 166 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 04:18 PM