![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, s-0ar putea sa ai si tu dreptate Lexie... Tre urmarite.
Kary, prea ai sarit brusc in capul lui Lexie. In momentul asta mie tu imi pari cea mai suspecta. Nu zic ca nu m-as putea insela. Deci eu votez Kary. Si cred ca ar putea fi cu Chinte, Albi sau de ce nu chiar Lilisor. Pe Lilisor i-as lasa-o la noapte politistului pe seama. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exact, pentru ca de multe ori s-a practicat "primul mafiot sare cu votul si al doilea voteaza spre final, sa nu bata la ochi". Si se poate ca tocmai din acest motiv sa voteze la scurt timp. Nu spun ca ele sunt mafioatele, insa cred totusi ca sfinte nu's. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Mie Lilisor nu-mi pare deloc a fi mafioata, votul meu nu va merge spre ea, ci spre altcineva, nu m-am decis inca. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, eu zic ca daca pui un mafiot incepator,al doile tre sa-l pui mai cu habar,ca sa aiba totusi o sansa si ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci Kary cu...Chinte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gata,le-am potrivit |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
sfanta nu sunt, asa cum nimeni de aici nu e sfant, dar nici nu mi-as fi permis s-o ucid pe sora Angeldust. as fi rapit din farmecul jocului.
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, chiar nu sunt (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) !
Eu votez Albi, in parte si pentru ca a subliniat ca ea data trecuta cand a fost mafiosa nu a eliminat-o pe Angel din prima (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca ne lungim si acusi vine seara, eu tin un ochi pe Chinte si Kary si o voi vota pentru moment pe Albina pentru ca reactia ei de la inceputul jocului mi s-a parut "lacrimi de crocodil".
Votez Albina |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu mi.am expus parerea despre lilisor inca de la inceput! Cum sa fii langa chilia decedatei si sa nu auzi nimic? Adica, doar nu ai castile cu hard rock peurechi la rugaciune nu?
Si am subliniat faptul ca daca atunci cand am fost mafiot nu am eliminat-o pe Angel din prima, nici daca as fi fost acum nu as fi facut-o! Bee is not stupid! Am votat-o pe Lilisor cu explicatii. Nu degeaba. Era langa chilia Angelului.Nu a auzit nimic! In manastire e liniste si o stim cu toatele. Si s.a scuzat repejor repejor. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi am zis asa ca sa nu zic ca de fapt eram la bucatarie si nu m-am gandit ca a inceput jocul asa repede si dupa aia am terminat treaba, am urcat inapoi la calculator si... nah.
Sau poate ai amintit ca sa credem noi ca de data asta faci la fel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi esti cumva maica travestita in politist? De unde stii tu care si cum doarme?
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
pana in acest moment, lilisor are 2 voturi, albi are 2 voturi, kary 2 si mai trebuiesc sa voteze scorpi si kary. (asta daca nu cumva nu am observat eu votul lor, mai citesc o data). Cine mai trebuie sa voteze sa o faca, ca sa putem trece la runda a doua (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Later edit: ok, am vazut, scorpi a votat pe kary, am modificat numaratoarea, doar votul lui kary nu il observ ca sa imi iasa nr. complet la socoteala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by invisible: Feb 9 2009, 05:34 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 04:18 PM |
|