![]() ![]() |
| scorpirescu |
Feb 9 2009, 05:37 PM
|
|
Musafir |
Albi, daca esti police ar trebui sa ne spui inainte sa te linsam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kary oare de ce asteapta sa voteze ultima? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oare ca sa voteze cu ala care are cele mai multe voturi si sa se scoata pe ea? Ca si ea e in pericol din cate vad eu. Mai cum se dau unii de gol... Nu e bine. Atentie ca ea ia decizia acum cine va fi linsat! |
|
|
|
| kary_pink |
Feb 9 2009, 05:39 PM
|
|
Musafir |
Unii se dau de gol ca's inocenti sta vroiai sa spui?
Am asteptat pentru ca sincer banuielile mele se indreapta spre persoane deloc votate. Am recitit, revazut, inteles si cu mari dubii votez Albi |
|
|
|
| scorpirescu |
Feb 9 2009, 05:41 PM
|
|
Musafir |
V-am spus! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| kary_pink |
Feb 9 2009, 05:43 PM
|
|
Musafir |
Bre' Scorpi ce ai spus a vazut toata Manastirea, oricui ddeam votul era linsat. Trebuia sa'mi dau votul mie ca sa nu bat la ochi sau cum? Eu nu sunt mafiot asta sa fie foarte clar.
Daca macar cineva ma sustinea as fi votat Lexie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Feb 9 2009, 05:47 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Bre, ceva miroase nasol aici. Deci Lilisor sustinea sus si tare ca le banuieste le Lexie si pe Kary. Cum fetele si-au inclinat atentia asupra mea, Lilisor dupa ele. Deci inclin sa cred de acum, ca Lilisor face ce face si poporul.
Asa ca devotez Lilisor, Votez Kary Si cred din ce in ce mai tare in Karys i Lexie! Buna strategie. Ii manipulati pe cei noi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
| Lexie |
Feb 9 2009, 05:50 PM
|
|
Musafir |
Greu de crezut dupa prima si singura data cand am fost mafioata cu Kary si am facut un mare bullshit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Imi mentin votul. |
|
|
|
| kary_pink |
|
|
Musafir |
Adica eu in clan cu Lexie dar sustin ca daca cineva ma sustine votez Lexie? As fi un mafiot de toata jena sincer (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Acu Albi nu am nik cu tine, pentru mine tu si Lili sunteti pe aceasi paralela dar tu imi mirosi mai mult a mafiot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dragi maicute daca vreti la noapte sa muriti va invit sa ma votati pe mine. Eu cu mana pe inima spun sincer ca nu sunt mafiot. Se si vede dealtfel din ce am postat! |
|
|
|
| scorpirescu |
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) no, la asta nu m-am asteptat.
care dintre voi sunteti mafioate, bai? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) recunoaste-ti |
|
|
|
Feb 9 2009, 05:54 PM
|
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 |
situatia in acest moment: 3 voturi kary, 3 voturi albi, 1 vot lilisor. Asteptam ori sa apara chinte sa se razgandeasca, ori ca lumea sa prezinte noi argumente.
O sa ies de pe net si o sa revin in jurul orei 20. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
| scorpirescu |
Feb 9 2009, 05:57 PM
|
|
Musafir |
Convingerea mea e ca e Kary si cu Lilisor/Chinte. No. Rozy a votat-o pe Kary, deci nu e cu ea. Lexie nu cred ca e. Cam astea is ideile mele in momentul asta.
As putea desigur sa ma si insel. N-ar fi prima data. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th November 2025 - 06:26 PM |
|
|