![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi macar tu esti singura care ma convingi ca nu esti mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Banuielile mele initiale erau indreptate catre Lexie si Rozy. Acum insa nu mai am nici o treaba cu Rozy, dar in schimb mi-au atras atentia Albi si Chinte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
In ceea ce o priveste pe Kary, nu cred chiar deloc ca-i mafiot... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tare as vrea sa iti intorc sentimentul, dar nu pot.
Fetele, as spune sa intrebe politistul la noapte de Albi. Bai, nu poate politistu sa intrebe de toata lumea? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca tati is suspecti. M-am zapacit, gata nu mai stiu. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buey Lili eu iti multumesc ca ma vezi cinstita dar prin afirmtia ta faci pe ladies sa ma voteze si mai mult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Or sa spuna sigur c facem echipa.
Imi pare rau ca in loc de poveste si joc s'a ajuns la care cum si in ce fel pare mai vinovat ca are aer si moaca de mafiot. Sa nu uitam totusi ca sora Angel fu ucisa otravindui'se apa sfintita, mare pacat, mare pacatos cel care a facut'o. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io-s de acord! intrebati de mine! Sa vedeti ce maicuta de treaba sunt.Ti-a atras atentia Albi? Pai ai pus bunghiul pe Albi, dupa ce Lexie si Kary, cele pe care le banuiai , si-au aruncat acuzele asupra mea. Si daca stam si ne gandim ca io te votasem pe tine (lucru de care nu sunt foarte sigura acum), te-ai cam rasucit ca sa-ti salvezi pielea.Ceea ce esi normal.
Dar Kary, in toata aparenta ei inocenta, nu cred ca e chiar asa... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Albi, chiar asa, cum sa fac eu echipa cu Kary cand ea batea toba la inceput de joc sa ma voteze cineva? Interesanta strategie am fi avut. Asta ma face sa cred si mai mult ca te agati de ce poti fara sa fii atenta si faci greseli.
Cum spuneam, imi mentin votul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi tu cauti un tap ispasitor sau adevaratul ucigas? Cam prea ti'ai schimbat tu votul doar ca sa te scoti... Luand votul de la Lili si indreptandu'l spre mine ai sanse sa'ti slvezi pielea. Daca erai cetatean cinstit nu faceai asta!
Si cum incep din ce in ce mai mult sa cred ca Chinte face echipa cu Albi pariu ca si Chinte isi va schimba votul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu aveam nici o treaba cu Kary (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Am mai zis o data, cu Rozy aveam treaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Nu de asta, din cauza ca tu ai zis ca ne banuiai pe mine si pe Chinte si cand a venit si m-a votat, atunci m-ai votat si tu pe mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nu mi-am schimbat votul ca sa ma scot, doar ca tu si cu Lexie,ati sarit amandoua odata pe mine! Si le, chestia cu...o acuzam io pe ea daca era cu mine... e fumata draga mea...(in afara manastirii ca e pacat sa fumezi) asta e strategie curata!
Si in momentul in Care tu voi doua v-ati aliat impotriva mea, Lilisor mi s-a parut ca vrea sa isi salveze her own ass si a votat cu majoritatea. Deci dezorientata. Acum voi faceti ce vreti. Eu am venit cu argumente. vad ca voi acum sunteti un pic speriate. Si tot incercati sa evidentiati faptul ca la inceput va banuiati una pe alta sau mai stiu eu cum... si brusc, da' brusc... amandoua pe mine! Yeah right! Si mama-i strut (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unde vezi tu brusc pe tine? Ca eu am votat ultima afirmand ca sunt in dubii si as fi votat Lexie daca cineva ma sustinea...
No hai ca acu' chiar cred ca esti mafiot Rozy Chinte cam stati pitite... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 10:51 AM |
|