![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Opaa pai daca Chinte o voteaza pe Kary...s-a dus cuplul meu mafiot (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Devotez Kary, votez Lexie |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh, Scorpi, nu are sens sa zic ca pur si simplu asa sunt eu... Daca ti-a atras atentia ceva in mod special spune-mi, ca sunt sigura ca ma pot exprima mai coerent (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
Cum de ai votat Lexie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu atat nu inteleg: le banuiai le Rozy si Lexie si totusi ai votat cu Albi. De ce? Pentru ca te-a votat si ea pe tine? (asta nu-i un motiv) Pentru ca Kary avea deja 2 voturi si trebuia indreptata atentia catre altcineva? Votul tau e altul decat banuielile. De aceea imi da de gandit.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si eu am votat cu Albi desi o banuiam pe Lexie, cand esti cetatean cinstit te dai dupa '' turma'' ca sa prinzi lupul.
Pentru mine pana acum singurele care par nevinovate (poate ma insel) sunt Scorpi, Rozy ( altfel nu'si schimba votul) si Lili ca e prea agitata pentru un mafiot... Deci raman vinovate Chinte, Albi si Lexie ps: revin peste o ora |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi initial da, asta am crezut ca Lexie si Rozy sunt mafioatele, dar mai apoi Albi a tot inceput sa-mi dea de banuit si am zis ca intai a punctat ca ea cand a fost mafiot nu a eliminat-o pe Angel(interpretabil in 2 sensuri) si apoi cand m-a votat Chinte (aka cealalta persoana banuita de Albi), nu a mai stat pe ganduri si m-a votat.
Nu am votat-o pe Kary pt ca mi se pare ca-i cam singurica in ceea ce face, si nu vad cu cine ar face parteneriat... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bun, daca tot ne invartim in jurul cozii si-mi puneti gand rau, va spun ca eu sunt politistul si din ancheta de pana acum, Lilisor este nevinovata.
Avand in vedere ca stiti cu totii ce sunt, rog Doctorul sa ma ajute la noapte si sa ma protejeze ca sa reusim sa dam de urma mafiotilor. Eu imi mentin votul pentru Albi. LE: Kary, nu am cum sa-ti apar pielea pentru ca nu stiu nimic despre tine inca, stiu doar ca Albi si Chinte mi se par dubioase pana acum, dar nu o tai nici pe Rozy de pe lista... Insa sa trecem de noaptea asta si mai vedem. This post has been edited by Lexie: Feb 9 2009, 07:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
daca numaratoarea mea este corecta, sunt 3 voturi pt. kary, 3 pt albi si 1 pt. lexie. Seara se apropie si preacuvioasele maicutze inca nu se hotarasc pe cine sa exorcizeze in aceasta seara (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Opaa pai stai aseaa :lol
Ok Lexie,ar trebui sa fii inconstienta sa minti ca esti politist atat de devreme in joc. Deci devotez Lexie,si voteeez (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Albi si eu, care pare a fi in cardasie cu Chinte |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
ok, avand in vedere cat de apropiate sunt voturile, mai las pana la 20.00 daca mai e cazul sa isi schimbe cineva votul, daca nu, voi declara prima runda inchisa si vom trece la urmatoarea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Lexie cu cine esti in cardasie? Zi cinstit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:06 PM |
|