IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 167 168 169 170 171 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
invisible
post Feb 9 2009, 08:04 PM
Post #1681

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

(IMG:http://www.eriding.net/media/photos/history/churches/041109_rfoster_mp_his_churches_stgiles0112.jpg)

Se lasa seara si preacucernicele maici se hotarasc sa se retraga in chilii nu inainte de a o exorciza pe sora albinuza. Oare ce va aduce dimineata? Om trai (unii) si om vedea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Dimineata surorile se trezesc si au parte de o scena greu de imaginat. Imaculata lilisor zace langa altar cu limba taiata. Sa fie acesta un mesaj trimis de agentii necuratului?

Maicutele se aduna la o apa sfintita pentru a dezbate evenimentele din timpul noptii.

(IMG:http://www.mygtv.net/wp-content/uploads/2008/08/nuns.jpg)

Ramase in joc:

Kary
Scorpirescu
Lexie
Rozy
Chinte

This post has been edited by invisible: Feb 9 2009, 08:18 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Lexie
post Feb 9 2009, 08:21 PM
Post #1682

Musafir

In noaptea asta am intrebat de Chinte si este nevinovata. Asadar cuplul Albi - Chinte s-a dus.

Teoria mea este urmatoarea: cuplul este format din Albi si Scorpi sau Albi si Rozy. Tind sa inclin spre prima varianta din cauza modului in care joaca de data asta Scorpiresc cutu mic si nevinovat, care pentru prima oara se implica si pune intrebari si face valuri. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Pe Kary o las pe locul trei, dar nu strica sa ne convingi si tu ce-i cu tine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vreau sa vad pledoariile voastre. Chinte, te rog sa ma ajuti sa le descoperim pe mafioate.

>> lipsesc 15 minute (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by Lexie: Feb 9 2009, 08:22 PM

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Feb 9 2009, 08:23 PM
Post #1683

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

ok, din doua una: ori Lexie nu e adevaratul politist (altfel nu imi explic de ce nu s-a atentat la viata ei, deja pregatisem salvarea ei), ori mafiotii nostri aveau o banuiala ca doctorul (care, sunt eu, by the way) este inca in viata si o va salva, asa incat s-au gandit la o alta victima.

either way, daca politistul mai este in viata il rog sa iasa la inaintare, eu voi avea grija sa ii pazesc fundul pentru seara urmatoare.

aha, deci vad ca politistul este pe felie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rozy, ce ai de spus in apararea ta?

+Quote Post
Lexie
post Feb 9 2009, 08:23 PM
Post #1684

Musafir

Chinte, sunt politistul, asa ca ai grija de fundul meu ca-i pretios pentru comunitate (chiar daca-i acoperit de mantaua de calugarita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Hai sa le prindem pe falsele calugarite care ne fac de ras!

+Quote Post
rozy
post Feb 9 2009, 08:25 PM
Post #1685

Musafir

Eu zisei Chinte tocmai pt ca Scorpi era f activa,dar daca am aflat ca Chinte e inocent, nu-mi ramane decat sa o votez pe Scorpi,pt ca raman la ideea ca un cuplu de mafioti tre sa contina unul incepator (Albi), si unul mai vechi in treburi,deci Scorpi

This post has been edited by rozy: Feb 9 2009, 08:37 PM

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Feb 9 2009, 08:26 PM
Post #1686

Membru de Onoare

Lexie, ti-l pazisem si in seara care tocmai a trecut, dar nici mafiotii astia ai nostri nu sunt fraieri, se asteptau sa fii salvata si s-au orientat spre alta maicuta, suflet neprihanit.

by the way, in poza eu sunt aia din stanga cu ochelari. kinky, nu? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 9 2009, 08:30 PM
Post #1687

Musafir

Ok. Sa inteleg ca Kary cu Rozy nu pot fi impreuna... hm?

Sper ca Lexie nu ne duce totusi de nas. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa fi facut rau ca nu te-am ascultat, Kary? Parca-mi vine greu a crede. Ar insemna ca Lexie e in cardasie cu Chinte si atunci chiar ar fi o strategie noua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Mai, am mai facut eu o data valva si mi-ati sarit toti in cap ca sigur is vinovata. Va amintiti cat de tare v-ati inselat si ati ascultat fix de mafioti?
Sa va aud, sa-mi fac si eu niste idei ... sa vedem cine se inghesuie sa matraseasca persoane importante.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Feb 9 2009, 08:33 PM
Post #1688

Membru de Onoare

scorpi, daca eu eram cu lexie mafioate nu ne-am fi avantat in declaratii decat daca am fi fost sigure ca adevaratul doctor si adevaratul politist sunt in viata. ori, fara puteri paranormale nu prea e posibil, nu crezi?

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 9 2009, 08:40 PM
Post #1689

Musafir

Nu stiu ce sa zic, Chinte, nu ma avant sa acuz. Numa ma intreb. Ca vorba aia: ce ne facem daca Lexie ne duce de nas? Stau si eu si ma gandesc.. sa fim macar siguri ca ne putem baza pe ea. Altfel am pus-o, nu-i mai gasim veci. Ma gandesc, .. in cazul ca nu e politist? Cu cine ar putea fi? Cu tine.. in primul rand. Sau cu Kary care s-a salvat prin declaratia ei. Cu Rozy? hm.
Dar daca ea e intr-adevar politistul .. mergem cu ea sa ne salveze.

+Quote Post
rozy
post Feb 9 2009, 08:43 PM
Post #1690

Musafir

Haiii mai,cum ar putea sa riste si sa minta ca e politist,cand murise doar Angel,si sansele erau mari sa fie inca politistul in joc. Scorpi,nu o mai da cotita

+Quote Post

465 Pages V  « < 167 168 169 170 171 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 10:43 PM