IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 168 169 170 171 172 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
scorpirescu
post Feb 9 2009, 08:46 PM
Post #1691

Musafir

Bai, n-am zis ca Lexie minte.

Va spun insa ca nu-s eu mafiot! Atentie!

Nu stiu cine trage sforile insa.
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Feb 9 2009, 08:48 PM
Post #1692

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

pai mai scorpi, eu ce iti explicam mai sus? nu am avea cum sa fim amandoua mafioate, ar fi sarit pana acum in sus adevaratul doctor sau politist sa ne acuze de mincina. incep in schimb sa fiu foarte suspicioasa pe tine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu oricum nu imi pun sperante ca voi mai fi si maine dimineata la sfatul manastirii, dar macar astazi sa dezleg o parte din mister

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 9 2009, 08:52 PM
Post #1693

Musafir

Adevarul e ca si eu m-as banui pe mine la faza asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De aia is cu atentie..

+Quote Post
rozy
post Feb 9 2009, 08:57 PM
Post #1694

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/yeahrite.gif) (IMG:style_emoticons/default/dog.gif) busted!

+Quote Post
kary_pink
post Feb 9 2009, 08:59 PM
Post #1695

Musafir

Am ajun si eu pe aici, va citesc pledoariile si ma exprim dupa

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 9 2009, 09:06 PM
Post #1696

Musafir

Ma, nu is mafiot! O doamne ...

A picat varianta mea cu Kary si Lilisor de care aram 98% sigura si acum is in plop. Pe tine, Rozy nu prea te vad la un loc cu Albi. Si Kary clar ca nu e cu Albi. Nu inteleg, no.

LE: singura posibilitate cum apare acum daca toata lumea spune adevarul: votez Rozy. insa stau in dubii, nu e final si il rog pe Invi sa nu inchida tac pac.. ca vreau sa vad exact ce zice fiecare.

+Quote Post
kary_pink
post Feb 9 2009, 09:17 PM
Post #1697

Musafir

Mama mia pe cuvant daca mai inteleg ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu am doua variante, ori Lexie si Chinte mint de ingheata apele si ele doua sunt mafioate ori Albi era in cardasie cu Rozy pentru ca sincer pe Scorpi nu o prea vad mafiot... Dar culmea nici pe Rozy nu o vad mafioata cu Albi, m'a devotat si a votat Lexie pentru ca mai apoi sa voteze Albi. Ce rost avea sa ma devoteze ca sa scap basma curata?! O nebunie... Si toata nebunia asta ma duce cu gandul la cuplul Chinte-Lexie

Maicutelor ajutati'ma sa inteleg ceva!!!

+Quote Post
Lexie
post Feb 9 2009, 09:25 PM
Post #1698

Musafir

Chinte, eu incerc sa inteleg cum naiba pun fetele astea cap la cap lucrurile de noi iesim mafioate. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Cam care ar fi fost sansele sa ma anunt eu politist si Chinte doctor si sa fi fost Angel si Lili pe posturile astea? Pentru ca alta varianta nu exista, e clar.

La inceput o suspectam pe Scorpi cel mai tare, pe Rozy si ultima pe Kary. Acum insa Kary si-a cam dat cu firma in cap cu utlimul post, deci inca sunt in cumpana. Promit sa ma decid repejor.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Feb 9 2009, 09:25 PM
Post #1699

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

ei, hai ca asta e deja culmea :| Kary, trebuie sa iti explic si tie la fel ca si lui Scorpi? zau asa, nu ma faci decat sa cred ca esti mafioata :|

+Quote Post
rozy
post Feb 9 2009, 09:26 PM
Post #1700

Musafir

Mai oameni buni,ati capiat? Asta ar insemna ca Angel sa fi fost politist,ca Lexie sa se poata declara ea politist imediat dupa,iar Albi sau Lilisor sa fi fost doctor,ca apoi sa se poate declara Chinte doctor fara probleme. Care e posibilitatea sa le iasa schema asta? Zau asa (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 168 169 170 171 172 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 10:52 PM