![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tu, Kary, m-am gandit si eu la asta. Si chiar si la Lexie si Rozy, iar Chinte chiar sa fie doctor si pacalit si el de Lexie. Dar atunci de ce nu s-a anuntat nici un alt politist? Hm?
E prea incurcat.. tre sa ne gandim. Ca oricum eu cam cred ca tura asta se gata jocul. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Atunci ramane Scorpi?!
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok e clar ca lumina zilei ca Scorpi e mafiot, prea o tine pe-a ei in ideea asta absurda. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Votez Scorpi. Si daca dupa tura asta nu castigam, e in cardasie cu Kary, ca amandoua par sa priceapa greu schema in care eu sunt politist. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, tot stau si ma gandesc.. Lexie la un loc cu Chinte nu se poate. Inteleg ca Lexie ar "sti" de Chinte ca nu ii mafiot. Dar Chinte sa se declare doctor e un pic tras de par. Ramane deci ca Chinte ii chiar doctor. Una iese din discutie deci.
Desigur ca ii foarte clar ca scorpirescu e mafiot! cum sa nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
si eu votez tot scorpi. Lexie, eu stiu deja ca nu mai apuc ziua de maine, dar ai grija de cine intrebi in seara asta, pls!
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, reactionezi ca un mafiot prins cu mata in sac. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sau daca intr-adevar nu esti (slabe sanse), nu stiu ce a fost cu tine de ai jucat asa.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu joc, frate. Ce vrei sa fac? Sa stau pe margine si sa nu-mi dau cu parerea? Sa nu am nici una? Sa cred pe toata lumea pe cuvant si sa astept sa ce? Sunteti culmea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am crezut ca ideea e sa te bagi in seama si sa joci nu sa taci chitic si sa astepti sa se gate jocul si sa nu fii linsata. Corectati-ma daca gresesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Deci chiar nu stiu cine ii vinovat acum. Raman cu votul pentru Rozy, ca altul mai aproape de adevar nu am. No. Ce pot sa spun mai mult? Nu vreti sa ma credeti ca nu-s mafiot doar pentru ca am pus prea multe intrebari si am facut prea multe deduceri, asta e. La noapte se va vedea cine a avut dreptate si cine castiga: mafiotii sau cetatenii. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca ma faceam asa aiurea ca nu inteleg schema ce rost avea? O gaseam pe Rozy tap ispasitor ca o mafioata buna si prea putin ma interesa ca nu inteleg. E patetic sa te declari politist din prima zi daca nu esti dar nu este exclus.
Culmea Lexie si Chinte au mers pe varianta Scorpi fara a analiza prea mult varianta Rozy sau eu. De ce? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai incep sa bag de seama ca voi sunteti togeeether (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Police,intreaba de Kary la noapte ,ca se pare ca-s mana-n mana fetele astea doua. Si tu cu Scorpi mergeti pe varianta Rozy fara prea multe dubii, asta dupa ce ati negat ca politistu ar fi politist si doctoru doctor. De ce oareee?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unde am mers eu sigur pe varianta Rozy?
|
|
|
![]() ![]() |