![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie si Chinte mint de ingheata apele si ele doua sunt mafioate ori Albi era in cardasie cu Rozy pentru ca sincer pe Scorpi nu o prea vad mafiot
Ce chestie,cum nu o vezi tu pe Scorpi mafiot |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai, Rozy, eu chiar am dubii. Si mari. Dar ma pot arunca asa sa o votez pe Lexie? Daca intr-adevar e politist? Eu am tot recitit din urma si nu vad ce ar putea-o da de gol. Tu ai vazut ceva mai mult decat mine?
Si va mai spun o data si ultima data: scorpirescu mic sau mare NU E MAFIOT! Nu va aruncati cu capul inainte. Mai uitati-va in urma. Veti vedea ca deducerile mele sunt foarte logice. Numai nu stiu la care sa ma opresc. De asta am si dubiile astea in ce o priveste pe Lexie. Lexie, politist fiind, as fi mai putin suspecta daca nu te-as banui si pe tine? Deci chiar nu inteleg. Cum pac cineva voteaza sau banuieste pe cineva, celalalt sare imediat si il voteaza. Astea nu is motive. cel putin nu pentru mine. Eu nu am votat pe primul care m-a banuit hop top. Am stat si m-am gandit putin.. poate are un motiv. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
ori Lexie si Chinte mint de ingheata apele si ele doua sunt mafioate ori Albi era in cardasie cu Rozy pentru ca sincer pe Scorpi nu o prea vad mafiot... Dar culmea nici pe Rozy nu o vad mafioata cu Albi, m'a devotat si a votat Lexie pentru ca mai apoi sa voteze Albi.
Bre' citeste cu atentie nu te simti cu musca pe caciula! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si pe scorpi de ce nu o vezi mafiot? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, varianta Scorpi - Kary nu merge pentru ca in prima tura eu am votat-o intr-una pe Kary chiar si cand era pe muchie sa iasa. Numai una dintre noi poat efi eventual, nu?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca prea se agita cu intrebari si deduceri si pentru mine care joc cam la fel cine face asa nu este mafiot, cauta doar sa gaseasca mafiotul. Acu' poate ma insel...
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai da, eu asa am crezut ca se joaca chestia asta. Incerci sa-i descosi pe restul, sa vezi cine pe cine ar avea partener si cum ar putea fi variantele, faci deduceri si excluderi si tragi concluzii. Nu numai votezi si stai deoparte si vezi la sfarsit daca ai ghicit sau nu.
Cum am mai spus, sa ma anuntati daca n-am inteles eu bine jocul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si sa stiu de acum inainte sa intru o data la 3 ore sa-mi spun votul si sa plec. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu compara cu tine,compara cu ea insasi,dar la jocurile cand era cetatean
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, nu am spus ca nu ai voie sa acuzi sau etc etc, ci ca nu privesti logic lucrurile. la fel si Kary, si am explicat foarte bine aici:
Cam care ar fi fost sansele sa ma anunt eu politist si Chinte doctor si sa fi fost Angel si Lili pe posturile astea? Pentru ca alta varianta nu exista, e clar. E un risc mult prea mare pentru oricine sa se anunte politist in prima runda degeaba, pentru ca ori merge la sigur si stie ca primul omorat e copoi (ceea ce e fooooarte putin probabil), ori apare politistul adevarat. Apoi am spus cum a inceput runda 2 ca maicuta Chinte nu e mafioata si ea a postat ca e doctor fara sa stie ce urmeaza sa fac eu. Dupa toate chestiile astea, tu insisti pe ideea ca noi suntem mafioate sau cel putin una din noi. Cred ca oricui i-ar mirosi chestia asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe Rozy o banuiesc si pe ea pentru ca in prima runda initial ea si Scorpi au votat-o pe Kary. Dar mai mult te banuiesc pe tine, Scorpi. Daca Rozy e intr-adevar mafiot, o felicit, a stiut sa ne duca de nas, dar ii venim si ei de hac. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai, ma, votati-l pe scorpirescu si o sa intrebe lexie la noapte despre alta dintre voi si o or sa o afle. Oricum, daca Albi era mafiot, celalalt nu prea mai are multe sanse. Il va descoperi Lexie noaptea asta. Si Chinte o sa o apere pe Lexie sa fie sigur ca se descopera si gata. Simplu.
Cu conditia sa fie Lexie the real police, altfel o luam in freza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lexie, cu riscul sa creada oricine orice eu nu am nici un motiv sa nu te banuiesc si pe tine. Si le rog si pe celelalte fete sa imi spuna care e parerea lor si de ce tu iesi de sub banuiala. Numai asa ca sa pricep si eu unde gresesc, no. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 06:30 AM |
|