IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 171 172 173 174 175 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Lexie
post Feb 9 2009, 10:07 PM
Post #1721

Musafir

Chinte, stiu ca s-ar putea sa mori, dar te rog sa ma aperi in seara asta ca sa mai apuc sa intreb de cineva.

Nu-mi place ca trebuie sa te rog asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Inainte sa vina seara sa-mi spui de cine crezi ca ar trebui sa intreb.
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 9 2009, 10:09 PM
Post #1722

Musafir

Am pus o intrebare si astept sa mi se raspunda inainte sa ma omorati din gres. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Feb 9 2009, 10:09 PM
Post #1723

Musafir

De ce bocesti bre' pe aici? Nu este clar pt toti ca daca Chinte e doctor si tu real politist tre' sa te salveze? Sau de la ce sa te mai salveze daca Scorpi era in cardasie cu Albi?

+Quote Post
Lexie
post Feb 9 2009, 10:12 PM
Post #1724

Musafir

Pai nu stii niciodata. Poate e Rozy cu Scopri. Tu de unde ai certitudini?

+Quote Post
kary_pink
post Feb 9 2009, 10:13 PM
Post #1725

Musafir

Inca ceva...

Daca Albi era mafiot, ramane Scorpi sau Rozy mafiot. Un om. Dar daca Albi nu era mafiot ramane varianta Lexie Chinte, deci doi oameni, doi mafioti... Zero sanse cetateni...

Daca votez stramb merg dupa sa ma calugaresc dar prefer sa mai dau o sansa unei a 3a zi pentru cetateni

votez Lexie

Nu am nicio certitudine decat pentru mine dar nah imi place mie sa vad joc murdar...

+Quote Post
Lexie
post Feb 9 2009, 10:16 PM
Post #1726

Musafir

Ma doare mintea! (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Incep sa cred ca e cuplul format din Scorpi - Kary, dar nu se leaga. ca Scorpi a votat-o pe Kary la inceput.

+Quote Post
kary_pink
post Feb 9 2009, 10:19 PM
Post #1727

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce vrei bre' mi'au placut criminologia si criminalistica in facultate... Acu nah' vad mafioate in toate 4 dar tre' sa aleg varianta cea mai murdara...

+Quote Post
Lexie
post Feb 9 2009, 10:21 PM
Post #1728

Musafir

Kary, cred ca ai lipsit de la cursul in care se spune sa urmaresti dovezile si firul lucrurilor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Feb 9 2009, 10:24 PM
Post #1729

Musafir

Asa o fi fost (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Se termina votarea azi? Scorpi, Rozy acu nah chiar daca faceti cuplu de mafioate tre' sa votati una dupa alta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Lexie
post Feb 9 2009, 10:25 PM
Post #1730

Musafir

Intr-adevar, haideti cu voturile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 171 172 173 174 175 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 11:20 AM