![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chinte, stiu ca s-ar putea sa mori, dar te rog sa ma aperi in seara asta ca sa mai apuc sa intreb de cineva.
Nu-mi place ca trebuie sa te rog asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Inainte sa vina seara sa-mi spui de cine crezi ca ar trebui sa intreb. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am pus o intrebare si astept sa mi se raspunda inainte sa ma omorati din gres. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce bocesti bre' pe aici? Nu este clar pt toti ca daca Chinte e doctor si tu real politist tre' sa te salveze? Sau de la ce sa te mai salveze daca Scorpi era in cardasie cu Albi?
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu stii niciodata. Poate e Rozy cu Scopri. Tu de unde ai certitudini?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inca ceva...
Daca Albi era mafiot, ramane Scorpi sau Rozy mafiot. Un om. Dar daca Albi nu era mafiot ramane varianta Lexie Chinte, deci doi oameni, doi mafioti... Zero sanse cetateni... Daca votez stramb merg dupa sa ma calugaresc dar prefer sa mai dau o sansa unei a 3a zi pentru cetateni votez Lexie Nu am nicio certitudine decat pentru mine dar nah imi place mie sa vad joc murdar... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma doare mintea! (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Incep sa cred ca e cuplul format din Scorpi - Kary, dar nu se leaga. ca Scorpi a votat-o pe Kary la inceput.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce vrei bre' mi'au placut criminologia si criminalistica in facultate... Acu nah' vad mafioate in toate 4 dar tre' sa aleg varianta cea mai murdara...
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, cred ca ai lipsit de la cursul in care se spune sa urmaresti dovezile si firul lucrurilor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa o fi fost (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Se termina votarea azi? Scorpi, Rozy acu nah chiar daca faceti cuplu de mafioate tre' sa votati una dupa alta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intr-adevar, haideti cu voturile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 11:20 AM |
|