IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 172 173 174 175 176 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
scorpirescu
post Feb 9 2009, 10:27 PM
Post #1731

Musafir

Nu stiu.. chiar nu stiu. Puii mei. Si intr-adevar: ori e un singur mafiot in viata si atunci e ok ca nu mai are nici o sansa ori sunt doi. Daca sunt doi unul dintre ei nu poate fi decat Lexie. Tre sa ma gandesc. Singurele mele banuieli raman Rozy si Lexie. Una din ele sau chiar amandoua.

Ba si Kary poate fi. Nu mai poooot. jur (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

LE: faza cea mai nasoala ar fi intr-adevar sa fie 2 mafioti si lexie unul dintre ei. Devotez Rozy si votez Lexie. Asa sigur ramane numai unul singur fie ca e Lexie vinovata sau nu. Un risc pe care mi-l asum.
Go to the top of the page

+Quote Post
Lexie
post Feb 9 2009, 10:37 PM
Post #1732

Musafir

Rozy, spre binele tau si daca nu esti mafiot, sper sa o votezi pe Scorpi, altfel o sa fiti prima serie de Mafia care a omorat cu buna-stiinta politistul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Daca nu se incheie jocul dupa moartea lu' Scorpi, sigur e in cardasie cu Kary si am grija de ea la noapte.

+Quote Post
kary_pink
post Feb 9 2009, 10:39 PM
Post #1733

Musafir

Bre nu am cum sa fiu in cardasie cu Scorpi sau Rozy, ne'am votat, ne'am atacat prea mult...Si cu una si cu alta...

Lasa sa fim prima tura care ucide politistul, incercarea moarte nu are...Dar macar avem posibilitatea oricum ar fi sa salvam jocul

+Quote Post
rozy
post Feb 9 2009, 10:39 PM
Post #1734

Musafir

Eu am votat de mult Scorpi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 9 2009, 10:42 PM
Post #1735

Musafir

Din punctul meu de vedere sunt 2 posibilitati:

1. Lexie spune adevarul. Deci Chinte e nevinovata si ramane una din restul sa fie vinovata. Numai una dintre noi pentru ca impreuna nu putem fi nicicum. Va ramane deci un singur mafiot care oricum va fi aflat la noapte
2. Lexie minte. lexie nu putea fi cu albi pentru ca a votat-o si atunci sunt amandoi mafiotii in viata. Eliminand-o pe lexie va ramane tot unul si speram sa-l descoperim maine.

E ceva ilogic in ce spun eu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Lexie
post Feb 9 2009, 10:49 PM
Post #1736

Musafir

Scorpi, e prea tarziu sa mai incerci sa te salvezi. E absolut ilogic sa ma anunt politist din prima tura si am mai spus de ce, nu mai repet de x ori. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tu continui sa sustii ipoteza ca eu sunt mafiot, impreuna cu Kary...

+Quote Post
kary_pink
post Feb 9 2009, 10:53 PM
Post #1737

Musafir

QUOTE(angeldust @ Jan 19 2009, 03:54 PM) *
Spre exemplu unul din hoti poate spune "Eu sunt doctorul...si il suspectez pe cutarica, ca el ar fi mafiotul...pentru ca..". In mod normal, cel care chiar este doctorul poate spune "Ba nu, eu sunt doctorul", dar risca sa nu fie crezut de ceilalti, caz in care cu siguranta el va fi urmatorul eliminat in noaptea urmatoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si asa mai departe, nu va dau acum chiar toate ponturile, le mai descoperiti voi pe parcurs.

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 9 2009, 10:53 PM
Post #1738

Musafir

De ce eu si nu Rozy, Lexie? hm? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pentru ca eu te banui si Rozy nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cool

+Quote Post
Lexie
post Feb 9 2009, 10:58 PM
Post #1739

Musafir

Nu, pentru ca am urmarit tot ce ati zis fiecare dintre voi, si tu si Rozy, de la inceput. Si pentru ca tu m-ai convins ca esti mafioata si ea nu, mai ales prin faptul ca ignori lucrurile logice si o tii pe-a ta. Daca era o varianta perfect plauzibila mai ziceam, dar ce sustii tu este greu de realizat in primul rand, d-apai de crezut.

+Quote Post
kary_pink
post Feb 9 2009, 11:02 PM
Post #1740

Musafir

Invi esti asteptat sa faci noapte, zi si ce'o mai fi daca o mai fi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 172 173 174 175 176 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 01:15 PM