![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
kinky rau jocul asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ma bag si la urmatoarea tura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seadauga si Angel si Chinte, deci sunteti 6.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bah maine puteti sa ma omorati iar din prima ca o sa cam am de lucru. Azi nu am prea avut si m-am plictisit asa ca v-am cam afurisit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ia repede scopri si albi cate 10 matanii fiecare! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
M-ati distrat f tare jocul asta, ati fost de coma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu'i asta scopu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ma bag si io! Da nu mai mai faceti mafiot ca imi ocupa toata ziua si nici nu ma pricep! Ieri nu am facut nimic la munca!!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io recunosc ca n-as pre vre sa mor ca azi is mai libera la lucru. Maine super ocupat chiar si dupa 6 ca bem (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) La servici of course. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci tura viitoare chiar o salt. Pe cuvant de pionier!
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Sunteti 7, mai e nevoie de o oama. Fanny, Szi, Teo, Rozy? Care vreti care puteti?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Io nu ma bag ca ma casapiti iar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In plus, nu pot decat pana la ora 17... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si io care credeam ca o inceput distractia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Inainte sa ma apuc si io de munca
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu am trimism PM, deci ar trebui sa fim 8 (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 10:59 PM |
|