![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
dupa cum arata scena crimei pare un client nemultumit de rezultatul investitiilor sale (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu imi incep banuielile cu Lilisor si Invisible. Aveti ceva de spus?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si mie imi suna foarte suspect Invi. Prea suna a crima in stilul lui (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cutit infipt in inima, pasiune, dragoste, Invi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa fi avut vreo relatie cu Albi si aceasta sa'l fi tradat? Razbunare?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi se pare ca a fost o crima foarte neinspirata, caci nu prea as crede ca Albina noastra, brokerita de succes de pe Wall Strada era politistul sub acoperire. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar cine stie...in ziua de azi domle, nimic nu te mai surprinde.
Scorpirescule tu te dai politist amu sau chiar esti? Sa stim si noi nu de alta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu ma refeream la coiful de pe cap cand spuneam ca e stilul lui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu am treaba pe wall street, dar imi pare rau de pierderea unui asa bun broker (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .
Ia spuneti, care se stie ca a pierdut niste bani in ultima vreme (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu votez Invi, din motive pur intuitive (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Revin intr-o ora si ceva.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare ca Szi incearca prea evident sa il bage pe Invi la inaintare. Dupa ce scorpi a zis ca ii banuieste pe Invi si Lilisor, a aparut Szi cu "da da da si eu si eu" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu zic ca Invizibilu o fi fara vina, dar parca e cam ciudat comportamentul lui Szi totusi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
excuse me "stilul meu"? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) szimcsi darling, poate vrei sa detaliezi mai mult acest aspect si in acelasi timp sa iti prezinti propriul alibi (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Nu de alta, dar a vota pe cineva "din motive pur intuitive" dupa prima sau a doua postare pare un pic exagerat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 05:00 AM |
|