![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nu e ciudat deloc, pur si simplu nu vreau sa va tin in loc, ca plec la masa, suspicioaso! Noroc ca jocul asta consider ca esti cetatean onest, ca altfel ai fi incurcat-o! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si din ce am vazut pana acum, Invi nu-mi miroase bine. Daca vreti, devotez si ma asteptati pana ma intorc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eeee, m-ati suparat! DEVOTEZ Invi! Ma intorc intr-o ora jumate. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel si tu de ce ii iei apararea lu' Invi?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu am luat aparerea nimanui. Eu incerc sa fiu obiectiva si sa descopar adevaratii mafioti cu umor macabru, nu sa ii ajut sa castige linsand oameni nevinovati (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Si ca tot veni vorba de mafioti si tu abia ai apucat sa sari la gatul lui Invi domsoara brokerita Kary Pink (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca de obicei cam asa se practica, mafiotii asteapta ca cineva sa fie acuzat de altii si apoi sar si ei, "da da, el e el e". Pe de alta parte nici de inocenta Invizibilului nu sunt 100% convinsa, insa nu am nici un motiv concret sa il banuiesc de ceva momentan. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa, bre, sa creada mafiotii ca io is politistu si sa ma omoare la noapte. Ase scapa police si afla cine-i borfas la noi pe tarla.
Scorpiurescu voteaza INITIAL Lilisor. Asa numa pentru ca nu-si da nici o parere. Poate amu o sa-si dea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
si ce ai vazut pana acum szi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nu te supara, dar mie imi apari tu din ce in ce mai suspecta, si nu e un caz de "daca ma acuzi pe mine te acuz si eu pe tine" (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre' Angel poate la fel cu umor macabru ai ucis'o si pe Albi... Auzi tu coif pe cap si cutit in inima (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Scorpi, inca de aseara nu mai am deloc incredere in ce spui (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie pan acum imi par suspecte urmatoarele combinatii:
Kary +Szi Lili + Invi Kary + Lili Chinte + Oricine Le astept pe Lili si pe Chinte cu mai multe declaratii |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
daca e sa consideram jocurile anterioare ca punct de referinta, nu putem avea incredere in nimeni, ever (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) poate doar in lilisor care nu a fost mafioata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
asadar nu vad de ce as crede pe x inaintea lui y in lipsa unor dovezi clare. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu stiu ca de fiecare data ca joc prost si ametit si par vinovata dar sa nu uitam ca mereu am fost tintuita la perete fara pic de adevar (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Spre deosebire de Scorpi care ieri se agita si pan' la urma era mafiot eu ma agit pentru ca ma distreaza jocu si pledoariile voastre. Lili ieri erai cam agitata, azi taci chitic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ioi, eu mi-s cetatean cinstit, nu banuiti saracu' om de o are pe bunica in spate azi toata ziulica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! In apararea mea nu pot sa zic decat ca am vazut ca sunt cetatean cinstit si am rasuflat usurata. Data trecuta eram prea agitata si m-ati luat la ochi, acuma daca astept sa vad ce are de declarat toata lumea, iar nu-i bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Cat despre parere... Szi + Kary e intr-adevar un cuplu posibil si de luat in seama momentan. Invi nu vad care-i treaba cu el, dar cetatean cinstit nu cred ca ii. Scorpirescu sper ca nu ne sapa groapa si de data asta.... Angel... hmmm (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) PS: Chinte + oricine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 05:04 AM |
|