![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, n-am. Ce zici de asta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Din pacate numai vibreaza, nu si vorbeste asa ca nu-mi poate lua apararea. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte ciudat, tura asta toata lumea pare sa fie f convingatoare in a se disculpa.
Pana acum doar Szi, Chinte si Invi nu prea m-au convins. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
angel, nu te supara, da' de ce te plasezi tu in afara cercului de suspecti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nu ar fi prima data cand mafiotii vor sa "ajute sa fie prinsi criminalii" (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu te supara, Invi, dar tu te suspectezi pe tine? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Intri in cercul tau de suspecti? mai sa fie .. sa te punem si noi in cercul nostru?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cred ca ar fi putin aberant sa ma suspectez pe mine nu crezi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum stai pe pace, ca nevinovata nu am murit pana acum si nici tura asta nu am de gand (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Si as vrea sa las totusi cat de cat o unda de lumina in acest caz, in ipoteza ca la noapte iar mi-o fur. Daca ai ceva argumente cu care sa ma acuzi , be my guest, asta ma ajuta si pe mine sa dau de capat misterului. (IMG:style_emoticons/default/detective.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel tu pana acum doar ai acuzat si as vrea sa citesc raspusul tau la intrebarea lui Invi, ca si eu te-am mai intrebat o data de ce nu ai putea fi tu mafioata si nu ai raspuns...
LE :That's a good point! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana nu apar Chinte si Szi cu declaratiile eu ma abtin de la alte comentarii, ca pierdem vremea.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Angel, ca de obicei cand nu e mafioata, are gura mare. Am observat ca e mult mai rezervata cand e mafiot (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Invi mi se pare suspect in continuare, pentru ca nu are nimic de declarat in apararea sa, dar e foarte bun la a arunca vorbe in vant despre ceilalti, astfel incat sa se iste polemici despre vinovatia oricui, numai a lui nu. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
What about Chinte? Chiar nu o suspecteaza nimeni? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
szi, dar este cineva care nu se potriveste descrierii tale? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 10:51 AM |
|