![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai la cum arata lucrurile, Szi e politistul si Kary doctorul.
Ceea ce ii lasa la loc de cinste ca suspecti pe Invi si Chinte in opinia mea. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Varianta mea Szi-Angel a cazut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bre' nu am cum sa o fi omorat pe Albi decat cu gandul, ceea ce si intr-un joc este imposibil... Invi tu te faci ca nu intelegi sau cauti un tap ispasitor? |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
kary, ai vreun comentariu de facut la adresa postului lui angel? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da!
Votez: Invi |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez Invi , ce mai atata incolo si incoa, nu ma convinge deloc domul broker (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi daca'i de asa si Szi e politistul, votez Invi si pereche i-ar putea fi Scorpi sau Chinte...
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu raman la Lilisor, pentru ca cred ca este amica lui Invi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
pentru ca sunt ingropata in munci, ma alatur si eu poporului si votez Invi. sa starpim mai repede mafia din oras.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma, stati ca nu-i bine. Iara ne aruncam toti sa il votam pe unu. Atentie ca de fiecare data cand am facut asa am votat un om nevinovat.
Si nu sar in apararea lui Invi acum, ci chiar cred ca e asa. ma, nu-i bine. serios. Si uite ca sa nu credeti ca eu amu ca partenera a lui Invi ma dau cu restul sa-mi scot coada, iaca nu o fac. dar nu e bine. Nu se poate sa fie toat alumea impotriva lui Invi. De unde mie imi rezulta ca Invi e nevinovat. No. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 04:26 PM |
|