![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi eu mi-a cetatean onest, iar faptul ca tu ramai singura care ma vede pe mine vinovata ma face sa cred ca de fapt e invers, si tu esti perechea lui Invi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Le: Ce te'a facut sa'ti schimbi parerea despre Invi pe care il banuiai la inceput!? Daca ai vre-un argument atunci zi, ca sa nu facem fapte necugetate, poate ai prins tu vreo subtilitate... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Scorpi, ia vezi, cam calci pe bec (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
hm, in cazul acesta ma simt obligat sa prezint si versiunea mea de evenimente. Am intrebat pe kary daca are ceva de comentat la adresa afirmatiei lui angel, pentru ca scenariul ii atribuia ei functia de doctor. Dar cum aceasta functie imi apartine mie, faptul ca miss kary nu a avut nimic de comentat decat un vot sec la adresa mea o face clar in ochii mei vinovata de faptul de a fi mafiot.
eu votez kary, ma puteti crede sau nu, vietile voastre depind de lucrul acesta. Daca nu sunteti convinse si insistati sa ma eliminati pe mine, macar politia sa intrebe de kary noaptea urmatoare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by invisible: Feb 10 2009, 02:54 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
pai in cazul asta avem o problema. doi oameni care se cred doctori :|
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre Invi asta'i tot ce poti sa scoti in apararea ta? Patetic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, devotati careva, oricare sa nu inchida Lexie jocul si sa ne mai gandim un pic. Sau sa ne mai lase lexie. Nu se poate toata lumea sa voteze acceasi persoana. as intelege ca cineva ca sa se scoata sa-l voteze si ea, dar nu e cazul acum.. pentru ca nu sunt toate voturile jos.
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
nu as zice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) este evident acum cine e un mafiot, ramane de descoperit perechea lui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
fuck :| deci joc mai imbarligat ca asta nu am pomenit.
Kary??? Ce ai de comentat? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ne duci cu zaharelul? Devotez invi...i'm thinking (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar tu Kary, ce ai de spus in apararea ta? Esti tu doctorul, e invi doctorul? Decide people (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel ia intreaba tu la directorul ziarului, Maat, la ce ora m'am conectat eu pe elady (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 10:21 PM |
|