![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
devotez si eu si ma mai gandesc.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, esti doctor? Da sau nu?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ladies!!!
Cascati ochii si recititi postarile, mai ales pe cele ale lui Invi... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Kary, in aceste conditii te sfatuiesc sa spui clar ce rol ai, pentru ca nu mai e rost de ocolisuri. Oricum, daca esti doctorul iti salvezi fundul si scapi la noapte.
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana una alta, devotez Invi, efidement.
Daca o tii sus si tare ca esti cetatean, atunci prin eliminare raman doar 2 persoane : Scorpi si Chinte. Problema este ca si Chinte sustine ca nu era "pe fir"... Greu dom'le, greu in lumea asta financiara... |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana una alta, devotez Invi, efidement.
Daca o tii sus si tare ca esti cetatean, atunci prin eliminare raman doar 2 persoane : Scorpi si Chinte. Problema este ca si Chinte sustine ca nu era "pe fir"... Greu dom'le, greu in lumea asta financiara... Scuze, a cazut netul prima oara cand am postat si prin faptul ca a dat eroare am zis ca nu s-a postat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
kary... te-am intrebat daca ai ceva de comentat la postul lui angel care o dadea pe szi politist si pe tine doctor. Tu m-ai votat direct pe mine, fara nici un comentariu, pentru ca iti convenea scenariul. Dar din pacate, tocmai eu eram doctorul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Repet, daca nu vreti sa ma credeti pe mine, cetatean onorabil si cu o dovada solida si acceptati explicatia lui kary care de fiecare data a prins din zbor circumstantele care ii erau favorabile, rog macar politia sa o ancheteze la noapte. Sau pe mine, daca scap nematrasit in aceasta runda. Dar consider ca este evident cine e unul din mafioti in acest moment, asa ca oricine ar iesi din joc datorita cetatenilor, politia trebuie sa prinda infractorii.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Desigur ca da, Lilisor! de aia am facut gat ca Invi nu se poate sa fie vinovat! Ca sa ne razgandim toata lumea si sa ma votati pe mine.. doooah. oare nu imi era mai usor sa las jocul asa si sa il las pe Invi sa moara in locul mafiotilor?
Vezi ca asat spune multe despre tine. te-am descoperit cumva? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kary, te rog sa ne spui ce anume sa citim in postarile lui Invi? Vezi tu ceva ce noi nbu vedem? Eu sunt sigura ca Invi spune adevarul si am spus mai sus de ce: nu se putea sa il voteze toata lumea (4 voturi) cand mai ramaneau 2 (al meu si al lui). Daca eu sunt mafiot ar putea fi numai cu Invi, think.. altfel de ce m-as agita sa il scot. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa ma explic...
Nu sunt doctor dar nu cred nici ca Invi este pentru ca nu vad de ce a iesit la suprafata decat abia dupa ce a inceput lumea sa'l voteze... Daca nu sunt doctor nu inseamna ca sunt mafiot, cititi cu atentie posturile mele... La ora la care Albi a fost ucisa eu nu eram conectata la net, in alta ordine de idei cum as fi putut ucide'o? Cititi posturile mele si acolo se vede clar ca nu am incercat sa va duc cu zaharelu' ci doar sa aduc dovezi catre nevinovatia mea si reactii din partea mafiotilor... Acu' ca eu sunt agitata si joc ca o cizma asta este altceva... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 10:36 PM |
|