IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 185 186 187 188 189 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
invisible
post Feb 10 2009, 03:13 PM
Post #1861

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

kary, cam tarziu te-ai hotarat ca nu esti doctor, nu crezi? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Am iesit la suprafata pentru ca nu as fi avut de ce sa o fac daca nu eram in pericol sa nu pot ajunge in tura urmatoare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Pe de alta parte, exista doi mafioti, faptul ca nu erai conectata la net este irelevant, puteati sa va sfatuiti inainte si complicele tau sa execute lovitura.
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 10 2009, 03:13 PM
Post #1862

Musafir

Mai, e posibil si ce spune kary, dar nu pentru ca nu era conectata si sa nu uitam nush unde.. bla bla. sPoate numai am inteles noi aiurea ca ea s-ar da drept doctor. Poate nu s-a declarat deloc. Eu spun ca politistul sa intrebe la noapte de kary.
Pentru mine cea mai suspecta la ora actuala ramane Lilisor. Si daca ea o sa insiste in continuare ca eu mint si is mafiot numai pentru ca l-am scos pe Invi atunci e clar. Amu sa te vad cum te scoti.

+Quote Post
Lilisor
post Feb 10 2009, 03:18 PM
Post #1863

Musafir

Mai, Scorpi, sincer in capul meu credeam ca Invi e police si cand a aparut Szi, bineinteles ca m-am gandit ca-i mafiot. Cat despre mine am spus si ma repet is cetatean onest, degeaba te concentrezi atata asupra mea cand sunt doi criminali printre noi si vad ca reusim sa ne alegem numai tintele gresite (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Si nu zic despre tine, am zis doar cine ramanea prin eliminare, dar dupa cum am zis si atunci, si Chinte sustine ca ea nu era, deci ar putea fi Kary si tu si Chinte la fel de bine in opinia mea.

Eu una ma stiu cetatean onest!

+Quote Post
kary_pink
post Feb 10 2009, 03:19 PM
Post #1864

Musafir

Bre' Invi eu te stiu de baiat istet si nu inteleg de ce nu casti ochii... Si de ce insisti sa tintesti spre mine ...
Doar pt ca in momentul asta sunt victima ideala? Si te scapi tu?

+Quote Post
Lilisor
post Feb 10 2009, 03:21 PM
Post #1865

Musafir

Kary, sincer chestia asta te cam baga la fund... Pentru ca nu avem nici un motiv sa nu credem ca Invi e doctorul... Ar fi cam mici sansele sa fi fost Albi, iar Szi la fel...

+Quote Post
invisible
post Feb 10 2009, 03:22 PM
Post #1866

Another Stranger Me

kary, ma scuzi, dar cand cineva isi asuma rolul pe care il joci tu, ce te-ar mai putea face sa il crezi cetatean cinstit? Daca imi raspunzi la asta (si tine minte ca te-am intrebat daca ai vreun comentariu la rolurile atribuite de angeldust), promit ca iau si alte variante in considerare. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Doctor nu putea fi albi, invariabil in prima tura doctorul se salveaza pe el insusi, albi nu e o incepatoare care sa faca altfel, fiti sigure de asta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

This post has been edited by invisible: Feb 10 2009, 03:26 PM

+Quote Post
angeldust
post Feb 10 2009, 03:25 PM
Post #1867

Musafir

Bai deci ma doare capul.

Chinte? Cu cine esti mafioata? Zi repede (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Kary ora la care te-ai logat e irelevanta. Si Maat din cate imi aduc eu aminte nu joaca Mafia asa ca nu poate depune marturie. Alta scuza mai plauzibila ai?
N-ai zis ca esti doctorul dar nici ca NU esti, cand toata lumea credea ca esti. Deci ne-ai lasat sa credem ceva ce era in detrimentul nostru, al cetatenilor, de ce??

+Quote Post
kary_pink
post Feb 10 2009, 03:26 PM
Post #1868

Musafir

Eu daca recititi bine nu am declarat nicio secunda ca sunt doctor, s'a inteles asa si era patetic sa incep sa spun ca nu sunt doctor pentru ca stiam ca se va ajunge aici.... Adica se va ajunge sa par vinovata desi nu sunt!

Nu am dat explicatii la intrebarea lu Invi pentru ca in ochii mei el era vinovat si din explicatii ar fi reiesit ca nu sunt doctor si se ajungea la cacealmaua actuala

Poate instinctul meu este gresit si Invi chiar este doctor( eu nu inteleg de ce nu a scos asta mai devreme la iveala) dar hai sa nu ne concentram atentia doar asupra mea si sa'i lasam pe mafioti sa rada pe sub mustati

Eu nu am ucis'o pe Albi, insist cu asta, nu am puteri paranormale, sunt conectata la net de 3h si 10 min...

Pai cum este bre' irelevanta? Ce puteam face fara sa citesc mesajul de la Lexie?

+Quote Post
invisible
post Feb 10 2009, 03:30 PM
Post #1869

Another Stranger Me

doctorul nu moare niciodata in prima tura, daca nu esti doctor trebuie sa iti dai seama ca este sigur in viata si atribuindu-ti rolul lui te face automat suspectul nr. 1. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Repet, eu am intrebat daca ai vreun comentariu la rolurile atribuite de angeldust, tu pur si simplu m-ai votat pe mine intr-un moment in care zarurile pareau aruncate, I'm sorry dar eu nu imi schimb parerea. Macar daca simulai si tu vreun semn de nehotarare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Si repet, faptul ca nu erai conectata la net este irelevant din moment ce exista DOI mafioti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by invisible: Feb 10 2009, 03:30 PM

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 10 2009, 03:30 PM
Post #1870

Musafir

M-am uitat in urma si Invi a fost votat in urmatoarea ordine: Szi, Kary, Angel, Lili, Chinte... Si chinte cu replica "ma alatur si eu poporului" (vezi doamne ca ea habar nu are cu cine sa voteze si voteaza aiurea) se alatura de fapt listei mele de suspecti. Alaturi de Lilisor of course.
Pentru siguranta, Szi intreaba la noapte de Kary (asta daca nu este linsata azi).. eu tot ma gandesc ca ii posibil sa nu fie ea. Zic si eu...

+Quote Post

465 Pages V  « < 185 186 187 188 189 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th November 2025 - 03:23 AM