IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 186 187 188 189 190 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
angeldust
post Feb 10 2009, 03:30 PM
Post #1871

Musafir

Bon deci eu votez Kary din simplul motiv ca ma nervezi cu dovezile astea gen "sunt conectat la net de 3 ore" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) care chiar sunt IRELEVANTE. Poate i-ai scris lui Lexie pe mess pe cine matrasesti, poate a hotarat cealalta mafiaota in numele tau, astea chiar NU sunt scuze, doar te afunzi mai tare cu ele.

Asta e...votul meu final , Kary! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Scorpi, dar de ce sa linsam acum pe cineva care pare mai putin nevinovat si sa o salvam pe Kary? Mi se pare aiurea, sincer. Asa mai bine o eliminam pe Kary, si poliitistul sa intrebe la noapte de Lilisor sau de Chinte.
Go to the top of the page

+Quote Post
invisible
post Feb 10 2009, 03:31 PM
Post #1872

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

asta am zis si eu, indiferent cine ramane pe baricade dintre mine si kary recomand politiei sa intrebe de supravietuitor.

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 10 2009, 03:33 PM
Post #1873

Musafir

Votez Lilisor. (care by the way sa facut mica cand i-am sous sa nu ma mai acuze atat ca devine suspecta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

+Quote Post
kary_pink
Post #1874

Musafir

Daca simulam nehotarare faceam din mine o stratega si s'a vazut pana acum cand am jucat ca nu fac altceva decat sa ma agit eu si apele...

Angel tu votezi din nervi si din faptul ca sunt singura care pare ca se acuza singura...

Dar ganditi'va bine maine cu doi mafioti in viata si cu un politist mort( pt ca sigur mafiotul il va omori) ce ve'ti face...

Nici macar nu ati mi luat in calcul alta posibilitatea dupa ce a iesit propria cacealma...

+Quote Post
angeldust
Post #1875

Musafir

Nu o sa intrebe de tine, pentru ca isi iroseste incercarea nu?? Daca nu a mai zis nimeni altcineva ca e doctorul, e clar, tu esti, te credem si nu mai intrebam de tine de-aiurea. Doah

Da Kary, te nervi te votez, ca refuz sa cred ca refuzi sa gandesti si deci ma gandesc ca sigur esti mafioata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Politistul nu va muri la noapte, ca il salveaza doctorul. Get it?

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Feb 10 2009, 03:36 PM
Post #1876

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

deci da, votez Kary. poate nu e vinovata, insa felul in care a incercat sa isi atribuie subtil rolul de doctor lasa multe semne de intrebare.

+Quote Post
Lilisor
post Feb 10 2009, 03:38 PM
Post #1877

Musafir

Nu m-am facut mica, intamplator mai am si treaba si tot intamplator imi pica netul din 5 in 5 minute. Si repet nu sunt mafiot si cred ca politia ar trebui sa intrebe de Chinte, pentru ca ea si Kary au aceeasi metoda de a se "scuza". Oricum sincer nici mie nu mi se pare Kary 100% vinovata, mai ales ca ieri tot asa nu voia sa creada de Lexie si... Chinte, parca care erau doctor si politist.

+Quote Post
angeldust
post Feb 10 2009, 03:40 PM
Post #1878

Musafir

Pai Lilisor, daca nu e Kary vinovata, atunci prin eliminare mai raman Tu, Chinte si Scorpi. Si Scopri nu prea cred, deci tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
So? Ia mai gandeste-te, e vinovata Kary sau nu ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Feb 10 2009, 03:42 PM
Post #1879

Musafir

Lili tu care spuneai ca ai citit 80 de pagini de mafia si totusi ramai la vedere in loc sa te loghezi invisible (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Cine se scuza se acuza, mi'm facut'o cu mana mea stiu...Dar imi pare rau ca nu cititi dincolo de randuri sa vedeti adevarul si sapati groapa unui nevinovat alaturi de adevaratii mafioti care ranjesc pe sub mustati

+Quote Post
Lilisor
post Feb 10 2009, 03:43 PM
Post #1880

Musafir

Sorry, voiam sa editez si mi-a cazut of course netul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ca am uitat totusi sa o votez pe Kary, desi am spus nu sunt 100% convinsa, si daca as fi eu mafiot as vota cu inima deschisa pe oricine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Poi de ce m-as loga invisible (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , nu era vorba ca mafia sa se logheze invisible ca sa nu se vada, or smth?

+Quote Post

465 Pages V  « < 186 187 188 189 190 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 04:13 AM