IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 187 188 189 190 191 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Szimcsi
post Feb 10 2009, 03:47 PM
Post #1881

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Imi pare rau, Kary, dar greselile, chiar si alea datorate neatentiei se platesc in jocul asta.

Votez Kary
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 10 2009, 03:48 PM
Post #1882

Musafir

Asa, si tu nu esti mafia clar. pentru ca nu te-ai logat invizibil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
invisible
post Feb 10 2009, 03:48 PM
Post #1883

Another Stranger Me

From: Capital City
Member No.: 40

nu, toata lumea trebuie sa se logheze invisible ca sa nu ramana prin eliminare mafiotii (bine, asta pt. a nu se vedea cine trimite cui pm-uri)
votul meu ramane neschimbat, o votez pe kary. Faptul ca invoca inocenta "ar fi fost o stratega daca ar fi facut-o", chiar nu e o scuza. Si pe langa asta nici nu mi-ai raspuns la intrebarea cu ce ai face tu in locul meu, daca tot ne inviti sa citim printre randuri, cand cineva isi asuma propriul tau rol. Nu cred ca am fost vreodata mai convins de vinovatia cuiva.

+Quote Post
Lexie
post Feb 10 2009, 03:49 PM
Post #1884

Musafir

Mai fratilor, m-ati ametit de cap. Votez devotez votez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu greu tin numaratoarea. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 10 2009, 03:49 PM
Post #1885

Musafir

Si io iar imi pun intrebari daca Kary ii vinovata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) pentru ca ultimile doua voturi au fost ale politistului si a doctorului. dar na... mai stii.. asa o hi.

+Quote Post
Lexie
post Feb 10 2009, 03:50 PM
Post #1886

Musafir

Kary, voteaza si tu te rog, ca dupa socotelile mele, votul tau lipseste.

+Quote Post
invisible
post Feb 10 2009, 03:51 PM
Post #1887

Another Stranger Me

kary are 5, lilisor 1 (de la scorpi, care imi ridica si ea un semn de intrebare), si eu 1 de la kary (evident) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 10 2009, 03:52 PM
Post #1888

Musafir

Intrebati, bre, de mine la noapte. Numai ca o sa intrebati degeaba ca o sa fiu linsata.

daca ultimile voturi au fost ale doictirului si ale politistului, partenera lui kary ar fi votat-o inainte? Nu ar fi asteptat oare? sau nu m-ar fi sustinut pe mine in banuiala lui Lilisor? Think, Invi!

+Quote Post
kary_pink
post Feb 10 2009, 03:52 PM
Post #1889

Musafir

Am votat la inceput Invi ...

Oricum v'ati invartit numa' in jurul meu lasand liberi ca pasarea cerului adevaratii mafioti... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Ce este drept nu'l mai suspectez pe Invi dar nici nu am habar de cine e criminal si ma simt vinovata ca o sa pierdeti datorita cacealmalei mele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
invisible
post Feb 10 2009, 03:55 PM
Post #1890

Another Stranger Me

cetatenii cinstiti nu fac cacealmale. q.e.d. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 187 188 189 190 191 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 09:47 AM