![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Imi pare rau, Kary, dar greselile, chiar si alea datorate neatentiei se platesc in jocul asta.
Votez Kary |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa, si tu nu esti mafia clar. pentru ca nu te-ai logat invizibil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
nu, toata lumea trebuie sa se logheze invisible ca sa nu ramana prin eliminare mafiotii (bine, asta pt. a nu se vedea cine trimite cui pm-uri)
votul meu ramane neschimbat, o votez pe kary. Faptul ca invoca inocenta "ar fi fost o stratega daca ar fi facut-o", chiar nu e o scuza. Si pe langa asta nici nu mi-ai raspuns la intrebarea cu ce ai face tu in locul meu, daca tot ne inviti sa citim printre randuri, cand cineva isi asuma propriul tau rol. Nu cred ca am fost vreodata mai convins de vinovatia cuiva. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai fratilor, m-ati ametit de cap. Votez devotez votez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu greu tin numaratoarea. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si io iar imi pun intrebari daca Kary ii vinovata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) pentru ca ultimile doua voturi au fost ale politistului si a doctorului. dar na... mai stii.. asa o hi.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, voteaza si tu te rog, ca dupa socotelile mele, votul tau lipseste.
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
kary are 5, lilisor 1 (de la scorpi, care imi ridica si ea un semn de intrebare), si eu 1 de la kary (evident) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intrebati, bre, de mine la noapte. Numai ca o sa intrebati degeaba ca o sa fiu linsata.
daca ultimile voturi au fost ale doictirului si ale politistului, partenera lui kary ar fi votat-o inainte? Nu ar fi asteptat oare? sau nu m-ar fi sustinut pe mine in banuiala lui Lilisor? Think, Invi! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am votat la inceput Invi ...
Oricum v'ati invartit numa' in jurul meu lasand liberi ca pasarea cerului adevaratii mafioti... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ce este drept nu'l mai suspectez pe Invi dar nici nu am habar de cine e criminal si ma simt vinovata ca o sa pierdeti datorita cacealmalei mele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
cetatenii cinstiti nu fac cacealmale. q.e.d. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 09:47 AM |
|