IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Roxana_
post Jan 22 2009, 11:24 AM
Post #191

Musafir

Eu zic ca Angel n-are cum sa fie mafioata. Ar fi un scenariu prea previzibil si Chinte sunt convinsa c-a avut grija sa ne puna mintea un pic la treaba.
Angelu' intervine ca sa prinda lucrurile contur.
Si Scorpi mi se pare un pic suspecta. Poate sub masca inocentei, se ascunde un intreg scenariu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Mama Doamne, dar repede mai scrieti. Abia pot sa va fac fata si io stau acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jan 22 2009, 11:24 AM
Post #192

Musafir

Mda, si eu o suspectez si pe Fanny, mai ales ca strategia cea mai buna a mafiotului e sa vorbeasca putin si sa ii lase pe restul sa se decimeze intre ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mersi Rox, da nu mai lua apararea la nimeni, ca nu se stie cum ne scot astea ca suntem mafioate si ne-am aliat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jan 22 2009, 11:25 AM
Post #193

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Aha, mamicuta noastra isi apara prietenii!

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 22 2009, 11:27 AM
Post #194

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Rox, si data trecuta am zis ca era prea evident sa fie Chinte mafiot si ne-am furat-o (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Deci, si eu zic ca Scorpi=profesorul psihopat si gelos e vinovat.

Si am banuielile mele ca e in alianta cu Angel, ca prea incearca sa dea vina pe oricine altcineva. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jan 22 2009, 11:29 AM
Post #195

Musafir

Poi daca scorpirescu e mafiot e nitel cam neglijent, cred ca omoara la intamplare, sa nu stie el nici cine e povestitorul, da-o incolo de treaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si vezi ca daca nu citesti tot Szi iar iti scapa chestii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu am luat-o prima pe scorpireasca la intrebari.

Think outside the box, stiu ca esti capabila (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jan 22 2009, 11:30 AM
Post #196

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

De data asta imi urmez primul gand si votez Scorpi

+Quote Post
angeldust
post Jan 22 2009, 11:33 AM
Post #197

Musafir

Noah io nu o apar, astept sa vaz cum se apara singura (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Io nu prea is convinsa ca e mafioata, dar daca nu citeste de la cine ii vin PM-urile ce sa fac? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 22 2009, 11:33 AM
Post #198

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Ma iei cu psihologia inversa, hai? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Poate ca Scorpi are o strategie originala, se preface ca nu stie despre ce e vorba.

VOTEZ SCORPI

+Quote Post
scorpirescu
post Jan 22 2009, 11:35 AM
Post #199

Musafir

Drept e ca citesc foarte in diagonala asa in timpul zilei. Deh (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Normal ca am vazut cine o trimis mesaju numa la fel de repede cum am vazut la fel am si uitat.

Saracu scorpirescu ii bulversat rau de mooartea pasiunii lui secrete. ofofof

Si s-ar putea sa aiba dreptate Anjel ca acuz laintamplare pentru ca pe cuvantul meu daca io pricep ceva din crima asta si ce-o avut lumea cu micuta mea Rozy si habar n-am cine sunt mafiotii.

Astept sa vad ce zice politistul la noapte de Szi.

Pana atunci vreau sa aud alibiurile lui Angel. Hai. Si Roxana.

+Quote Post
Lexie
post Jan 22 2009, 11:35 AM
Post #200

Musafir

Sunt de acord cu cetateanul Angel in ceea ce o priveste pe Fanny. Sta retrasa, intr-un colt si nu spune multe.

Cat despre Scorpi, poate fi si asta o strategie, sa faci pe niznaiu, sa nu stii cine ce povestitorul ca sa te scapi de vina.

Dar politia ce face, sta cu mainile in san? Eu vreau raportul politiei!

+Quote Post

465 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 06:34 AM