![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hush, e noapte! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mama, ce minti incurcate aveti (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
ma salvez pe mine bre, ce szi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cand soarele rasare aveti ochii injectati, mai sunteti 5 in picioare, toti ramaneti blocati.
Chinte, Lili, Invi, Szi si Scorpi casca guritele la ecranele imense din sala Bursei. Pe fundal rasuna melodia ce tocmai ati auzit-o cu puterea mintii si pe ecrane sta o poza a Angelului. Prabusita la pamant, a fost gasita in cochetul ei apartament. Alaturi stau drept marturie a crimei un trandafir crem patat de sange si arma crimei: un cutit la fel cu cel care i-a adus sfarsitul Albinei. (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f273/fate4fortune/bloody_rose8x11.jpg) Purcedeti! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Oameni buni, se vede ca nu le-a convenit criminalilor ca Angel punea prea multe intrebari (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Eu am intrebat de Lilisor azi-noapte si e cetatean onorabil. In acest caz, mai raman: Chinte si Scorpi. Presupunand ca una din ele e nevinovata pentru ca am zis ca a fost kary unul din criminali, banuielile mele cele mai mari se indreapta spre Chinte, pentru ca Scorpi a fost singura care s-a zbatut pentru Invi si ar fi fost culmea sa ii tina partea doctorului tocmai un mafiot. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
cum, n-a murit invi? :|
|
|
|
![]()
|
|
Mafioata mica ce esti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De data asta nu mai scapi !
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, frate, ca nu-i Lilisor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bai Szi, nu minti, asa-i?
Chinte ramane, daca Szi zice adevarul. Numai pe Invi ma pot baza ca zice adevarul. Pe Szi as vedea-o in stare sa ne faca o faza din asta si sa se declare politist din prima. Prefer totusi sa raman pe mana ei si sa o cred. Asa sa fie! Iar o sa-mi sara astia in cap ca prea mult vorbesc si ca banuiesc politistu sau mai stiu eu ce. |
|
|
![]()
|
|
Cum sa mint, mai? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scorpi, chiar gandesti sucit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu minte, nu minte (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Bene, atunci Chinte ramane la socoteala! Nu o mai lungesc, votez Chinte |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 01:54 PM |
|