![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Da, hai sa terminam odata: votez Chinte
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa sa fie: votez Chinte.
Chinte tu pe cine votezi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pe scorpirescu mic si dragut? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
votez chinte si eu, dar tare mi-e ca este scorpi criminalul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ia stati mah, adica ce, doar pentru ca altii au avut timp de facut combinatii si scenarii sunt eu bagata in groapa. de ce nu ati intrebat de mine daca eram banuita? scorpi, trebuie sa recunosc ca ai jucat impecabil.
votez scorpi |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine, chinte.. parca pe cine altcineva puteai.. Din pacate nu prea am cum sa fiu eu mafiot. Eh..
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
(IMG:http://runetalk.files.wordpress.com/2008/02/kitty.jpg)
Cetatenii fac fatza cu greu tensiunii This post has been edited by invisible: Feb 10 2009, 05:11 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
stai putin, cum adica nu prea poti tu sa fii mafiot? ce alibi e asta?
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi daca esti convinsa ca ea e mafiotul, adu argumente...
|
|
|
![]()
|
|
pai eu sunt convinsa ca ea este, desi nici tu nu imi pari prea imaculata
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu inca is uimita ca nu-i Lilisor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce-am mai stresat-o doar doar s-a da de gol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si oricum, Chinte, pe tine te banuiam ca ai cu Lilisor, dar na... Parese ca intr-adevar era Kary.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 03:23 PM |
|