![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
de lilisor a intrebat politia azi noapte (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
felicitari scorpi, ne-ai dus de nas pe toti :|
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
In afara de convingere, ce altceva ai?... Ca asa a avut si Scorpi convingerea ca eu sunt, si politia a dovedit ca-s economist cuminte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
nu-mi vine sa cred ca sunteti asa de ignoranti! sau ati uitat ca singura persoana care i-a luat apararea lui kary a fost scorpi. evident, doar era partenera ei. faceti ce vreti, nu e prima data cand as muri nevinovata, dar as vrea analizati si voi mai bine scuzele ei.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca brokerii se dau cap in cap (cam asta le e obiceiul), trebuie anuntate urmatoarele:
Castigatorii acestei serii Mafia sunt onorabilii cetateni, iar Chinte este spanzurata alaturi de colega ei de breasla, Kary. In rolul politistului a fost Szi, iar doctorul a fost Invi. Se pare ca nu le mai merge asa usor mafiotilor in orasul asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
hai bre, de ce ai inchis jocul?
nu imi terminasem pledoariile (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chinte, ai ramas fix cum am ramas si eu far aalbiunutza ieri. Ii cam naspa, asa-i? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Faza e ca si daca m-ar vota pe mine si as iesi .. la noapte tu omori pe unul dintre ei .. lilisor poate.. maine dimineata or sa fie doi contra ta si tot e finalul jocului. Cetatenii castiga.
|
|
|
![]()
|
|
nu, ca la noapte as fi omorat-o pe szimcsi sau poate imi luam eu singura viata si nu prin spanzuratoare
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Deci, v-am prins! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Practici japoneze voiai tu sa faci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Frumos joc (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 07:36 PM |
|