![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Hmm, eu in toate filmele politiste pe care le-am vazut, criminalul era ala cuminte, ochelarist, familist, cu fata nevinovata. Seamana cu tine profilul asta, Rozy.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
In continuare spiritele sunt agitate in sat. Nimeni nu isi asuma responsabilitatea pentru demararea anchetei. Poate s-au facut concedieri masive si la politie cu criza asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
In ultima instanta, daca politia nu isi face treaba, cetatenii vor trebui sa ia ancheta in propriile maini. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Rozy, nu e rau rationamentul tau insa ai uitat un amanunt foarte important: povestitorul si cel care atribuie rolurile este Angeldust si mai mult ca sigur s-a gandit inainte la variantele tale si a complicat lucrurile. cel mai probabil un criminal este o persoana pe care toti o stim drept blandetea pamantului si nimeni nu ar banui-o de nimic. am eu o banuiala, dar mai cercetez si revin cu amanunte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi,genul meu,ochelarist,geek si usor sociopat e mai degraba predispus spre sinucidere decat spre crima. Asa ca daca ar fi sa fiu eu urmatoarea,sa nu va mirati daca criminalii ar face-o sa para o sinucidere!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
hmmm.... rozy, iti cauti cam multe scuze, nu crezi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si scuza ta a fost cam disperata asa, implicandu-l pe autor.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu votez Chinte mafiot |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
In lipsa de ghidare din partea politiei, cetatenii au inceput deja sa supuna la vot democratic. Vor ajunge ei oare la un acord pana la lasarea serii? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu nu ma avant sa acuz pe nimeni inca, desi am banuieli legate de Scorpi si Roxana.
Szi e fata "cuminte" si sigur s-ar fi gandit la ceva mai diabolic nu la droguri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , asa ca sunt sigura ca nu e ea. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu votez Rozy mafiot! Muahahahahahaha!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:29 PM |
|