![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
In caz ca nimeni nu-si da seama incerc sa stanesc spiritele pe aici ca sa va manifestati. Mafiotii in general asteapt aca unul din aia bunii sa fie suspectat si dupa ce are poate un vot sau ceva pac voteaza macar unul dintre ei sa se adune voturi in capul lui ala. Eu cam asa am observat in cele mai multe jocuri pe aici.
Am spus ca as putea fi in pereche cu Chinte pentru ca daca sweet, Invi, Kary si albi tot bat cate un apropo la adresa mea, iar eu am votat-o pe Lexie atunci ii clar ca numai Chinte ramane sa-mi fie pereche. Si am descoperit si de ce vorbesc atatea prostii. Cica n-am fiert destul varza care tocmai am mancat-o (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Atentie ca e important si cine moare in prima zi. Daca mafiotul ramane singur nu prea mai are nici o sansa. |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
eu nu te-am votat inca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) inca nu m-am hotarat, astept sa apara si chinte si lexie, dar tu esti singura care a zis ca nu isi aminteste ce a facut noaptea trecuta, ai fost sub influenta alcoolului, si nu iti trebuie cine stie ce imaginatie debordanta ca sa pari suspecta. Nu ar fi nici prima data cand mafiotii se dau de gol copilareste (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu nu am batut apropo neaparat la tine...Ci la cineva care bea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De ce te-ai simtit vizata?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa ca asta cu agitatul spiritelor nu mai merge ca te'ai agitat si cand erai cetatean cinstit si cand erai mafiot (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Acu nah poate esti nevinovata dar esti singura care dai si de banuit... Invi nici tu nu ma convingi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alooo, ce faceti bre aici? Ma matrasiti in lipsa? Exact cum spuneam, mi-ati pus otrava in mancare si acum deja isi face efectul.
Ei bine, nu m-ati nimerit de data asta. Hai sa ne indreptam spre cei care au scos-i pe Angel din schema, le-a fost frica de ea. Trebuie sa citesc si eu repede ce ati argumentat voi pe aici ca sunt picata din pom. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce te agiti bre' si tu asa? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Iti bate inima prea tare?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gluma mea cum ca as fi beata muta intr-un bar imaginar cu pahare imaginare si morti in frigider ma face suspecta intr-un joc de intuitie in care fiecare incearca sa ii descoase cat mai mult pe restul sau sa se "deghizeze" cat mai bine ca sa nu fie prins. Yeah, aia ii o logica foarte buna. Hai sa ne ghidam dupa glume in investigatia noastra. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit, am cantarit si am observat ca seamana izbitor stilul de joc pe care il are Scorpi acum cu cel folosit in jocul in care a fost mafiot. E ceva in felul in care vorbeste si in care pune problema care mie imi da de banuit.
Kary, nu ma agit, doar ca ma asteptam sa-mi sariti in cap, tocmai de aia am anuntat ca sunt la masa. Spre deosebire de Scorpi, eu nu o sa o votez doar asa, ca-mi vine mie pe chelie, ci mai astept sa vad ce ziceti voi pe aici. This post has been edited by Lexie: Feb 10 2009, 09:52 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Bre, prima oara nuai pomenit ca ai glumit... Ai zic ca pleci de la premiza ca eu si Lexie suntem mafioate, si ca sa votam pe oricine altcineva si ii gasim pe mafioti, si tu o votezi pe Lexie...
Io nu mai pricep nimic.. Acum o dai ca e gluma ca erai tapana de beata... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Desigur ca seamana. maimaimai
|
|
|
![]() ![]() |