![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hmm, atmosfera pare confuzanta. Si Chinte tot nu spune nimic, ceea ce ma cam pune pe ganduri.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar tu ce spui?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu spun ca nu beau si nu umblu prin baruri.
Dar tu, Kary, mi se pare ca esti cam incisiva? De ce? Esti cumva politist? Politistul de ce nu spune nimic? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma, eu am o intrebare: Chinte are internet acasa? Sau noi ne agitam degeaba pe aci? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
are mey, nu a fost seara trecuta in joc? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu va provoc la raspunsuri. Nu, nu sunt politist dar nici scuza ta cu alcoalele nu ma multumeste tinand cont ca Lili a tras rolurile la sorti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu pe Chinte nu o vad pe mess |
|
|
![]()
|
|
Eu cred ca Lili e fata desteapta si a facut un scenariu elaborat si nu aleatoriu.
E luna plina? Ies varcolacii?! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai dreptate, a fost ieri pe la 12 fara 20 pe mafie. No, pai sa apara sa zica si ea ceva.
Votul meu pentru Lexie a fost asa la inaintare ca sa se inceapa ceva si sa vad cum reactioneaza fiecare. Si nu e final. S-ar putea sa nu ma insel cu Albi, vrea sa sustina niste chestii , dar argumentele sunt foarte slabute. No, ce mai ziceti? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Maaii maai maaaii Scorpi mama, te contrazici. Pai hotaraste.te. Ori ne banuiesti ori ba! Ca pana acum tu imi pari mie singura cu probleme....
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
gata bre, am facut mancare, ce stiti voi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ce mai gospodine sunteti, stati si-o ardeti la mafia, dar ma acuzati pe mine, care m-am spetit la cratita pana acum, ca as fi ucis-o pe sora Angel, cand se stie ca si de bautura m-am lasat de mult. batranetea asta... ia stati sa mai citesc si eu inca o data mesajele si revin |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 01:48 AM |
|