![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre' mai lasati-ma cu scuza asta de non alcoolice (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce pozeaza in femeie casnica. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Kary, dar alibiul tau care e? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
mah, eu as vrea sa stiu alibiul lui Chuck Norris asta al nostru. ca o fi el baiatul bun in filme, dar nu tine si la mafia sa faca pe justitiarul. asadar Invi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu si pe Sweet, mica si inocenta cum e ea, am pus ochii. Imi place ca ea tot pune intrebari. Poate avea doua motive: ori e politist, ori e mafiot si vrea sa instige incet dar sigur. Ei bine...?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu am ca fiecare, sau am sau cine stie ?! Dar nici nu ma scuz cu fel si fel de aberatii (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Stau sa ma gandesc daca Lili a vrut sa spuna ceva cu Martini Bianco sau aiurez eu. Ca daca a vrut sa spuna ceva doar eu si Albi am putea procura acel bianco si cum eu ma stiu nepatata.... |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
mey chinte, ce barbat ar bea martini de buna voie si nesilit de nimeni? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
dar cine spune mah ca trebuie neaparat sa fi baut martini, poate din sticla aia numai don'soara Angeldust se inveselea si criminalul era cu vodka sau dozele de bere langa.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu am baut o singura data martini si mi-a fost asa de rau 2 zile ca in mod sigur nu m-as mai atinge de el.
Eu tot pe scopri raman... Sarmana Angel... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, ce tot atat ca stilul de joc cand e mafiot si stilul de joc cand nu e mafiot? Iaca asa a facut si Angel cand a fost mafiot.. ea stia brusc cum joc eu cand is mafiot si v-a convins pe toti sa ma votati tac pac fara sa analizati prea mult.
Pai Albi nu s-a dat de gol si cand a fost politist si cand a fost mafiot? Care e stilul ei de joc? Chinte nu a jucat la fel (una-doua fraze scurte la interval de un ceas) si jocul trecut cand a fost mafiot si celalalt cand nu a fost? Kary la fel. Ea a fost banuita si cand a fost si cand nu a fost mafiot. Pana acum am vazut ca am castigat noi cetatenii cand politistul s-a declarat din prima zi. No, aveti ceva noutati sa ne spuneti? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca declara ceva politistul eu declar de data asta cu mana pe inima ca'l salvez (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 01:44 AM |
|