![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
No, pai io joc prost d-aia...
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, Kary, deci tu amu chiar esti doctor? In sfarsit, hm? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si stiu ca am gresit ca m'am aratat asa deodat' dar vreau ca politistul sa spuna ceva pentru ca eu una vad pe toata lumea vinovata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) acu sa speram ca chiar e doctor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ar fi foarte ok daca ar aparea si politistul, ne-ar ajuta sa restrangem cercul posibililor raufacatori. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa experienta de dimineata nu'mi mai trebe sa merg cu cioara vopsita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si asa si acu poate era bine sa'mi tin gura ca la noapte cine stie ce omor ma asteapta
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu si pe Sweet, mica si inocenta cum e ea, am pus ochii. Imi place ca ea tot pune intrebari. Poate avea doua motive: ori e politist, ori e mafiot si vrea sa instige incet dar sigur. Ei bine...? Eu pun intrebari? Defect personal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu intotdeauna pun intrebari. Asta cu mica si incocenta insa ai nimerit-o. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tot nu ai spus care e si alibiul tau..incerci sa te eschivezi ca sa arunci privirile spre altcineva? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai avem politist? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Hai, care esti? Zi-ne ceva.. chiar si pe cine sa nu banuim.
Stau acum si ma gandesc la o treaba .... pana acum nu am vazut pe nimeni sa spuna macar vag de altcineva ca nu ar parea vinovat. De obicei asa fac politistii. 1. nu vrea sa se dea de gol 2. politistul era Angel. 2 ar fi super nasol (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Kary, te salvezi tot pe tine.. ce sa faci, macar o persoana nevinovata sa ramana. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu inteleg o chestiune. Pana acum Chinte si Lexie au bagat motive ca aveau treburi de gospodine dar acum ce scuze mai au sa nu interactioneze cu noi
? |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clientii lounge-ului s-au asezat comod la cea mai mare masa si la un pahar de ... vorba, incearca sa descopere cine, ce a facut.
Pana acum 1 vot Sweet, 1 vot Lexie.... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mda, asa e.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ar trebui totusi sa votam.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 07:22 AM |
|