![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vroiam sa vad care din ele doua: Sweet sau Albi ma voteaza.. pentru ca am senzatia ca ambele cam dau de banuit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sweet parca un pic mai mult. Cum spunea si Lexie ... Sweet s-a tot lipit de catre unu care avea o banuiala asupra cuiva.
Devotez Lexie. Votez Sweet. Si la naiba cred ca politistul a fost Angel. mrgh. Daca ne scapa criminalul tura asta ne-am ars. LE: Sweet esti police? Zi odata ca asa bine ai incercat ca jumate lume te banuieste. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu o votez pe Scorpi, mi se pare ca a dat de banuit inca de la inceput si scuzele ei nu au stat in picioare.
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Momentan suntem la 3 voturi Sweet, 3 voturi Scorpi, 1 vot Albi.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
OK! Hai ca votez si eu: Scorpi!
Nu am cum sa in ingros ca nu vad nik! Mai vedem maine dim. Eu ma culc! Discutam dim. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
V-ati dus! Invi, o sa-ti musti limba .. mai ales ca eu te-am salvat odata.
Sweet, esti sau nu police? Ca vad ca asa vrei sa lasi sa se inteleaga, dar nu esti sigura. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Atentie la Sweet si Albi mai departe fetele! Atat va las vorba. |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
offtopic: mey, am fost si eu povestitor, ar fi bine sa puneti voturile cu bold, e foarte stresant sa incerci sa le numeri daca nu sunt bolduite (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai lumea in care traim nu e sigura si cei corecti sunt matrasiti primii inainte sa poata sa elucideze misterele.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet zi daca esti ori ba politist, te salvez eu chit ca mor dupa dar macar sa se inteleaga ceva din jocul asta. Eu sincer sunt si mai sigura de Albi dupa votul ei...
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) Sunt de acord cu invi, voturile trebuie musai boldate, e foarte greu sa urmaresti mai ales daca s-a postat mult. (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma oameni, nu-s mafiot! Atentie la Albi si Sweet. Sweet nu spui nimic clar. Mai bine te salvezi pe tine Kary.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 10:25 AM |
|