![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Orele trec, cu fiecare frunza care cade mai curge un siroi de lacrimi pentru neprihanita Rozy. cetatenii sunt debusolati, nu se stie ce s-a intamplat cu politia, de ce nu este aici sa cerceteze, ce urgente l-au retinut pe doctor de nu a reusit s-o salveze (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Urechile mele nu stiu ce sa mai creada, ochii nu stiu ce sa vada. Nu ma pot decide cine este vinovat pentru saracuta Rozy si nu vreau sa omor un om nevinovat prin votul meu. Si nici Beyonce nu mai vine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Dragi cetateni, eu plec la masa. Sper sa ne gasim linistea prin salvarea orasului din mainile Scorpiutei. Si sper sa nu ma omoare partenerul ei pe drum (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trebuie sa ma decid si eu pentru ca nu vreau sa stea tot orasul dupa decizia mea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Asadar, parerea mea este ca Scorpi este unul dintre mafiotii care ne-a dat linistea orasului peste cap. Votez Scorpi. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
PAi nah, politistul oricum face ce vrea la noapte, daca i se pare ca sunt suspecta, atunci sa intrebe de mine, dar doar daca promite ca apoi vine si spune pe public ca a intrebat de mine si nu sunt mafioata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu tot astept sa apara Fanny, ca hotz nehotz, nu as vrea sa o votez chiar asa in lipsa, pana nu ii aud pledoaria. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) O banuiala puternica am si impotriva lui Szi, care mie imi pare ca are o strategie. Si cine are o strategie, clar are un rol important. De ce zic asta? LA inceput a starnit lumea impotriva lui Scorpi ca a vazut ca are aliati si motiv, asa ca era tinta cea mai usoara. Acum a stat, s-a gandit probabil, a analizat situatia, s-o fi sfatuit cu cealalta mafioata si si-a zis ca totusi Angel are gura cam mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si e posibil si sa aiba vreun rol important, ca deh, nu ar fi lasat-o chinte asa pe tanjeala sa se plictiseasca, asa ca ar fi bine sa incerce sa o elimine. Dar Szi, gandeste-te bine, daca ma eliminati pe mine la prima tura (ceea ce sper sa nu se intample, spre binele comunitatii indoliate), atunci cu siguranta politstul va intreba de tine la noapte si oricum te-ai fript (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Scorpi - 3 voturi
Fanny - 1 vot Sa fie oare Scorpi ucigasul cu sange rece care a luat viata bietei Rozy, sau durerea din sufletele oamenilor le intuneca gandurile? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Gata, m-am intors de la masa. Nu m-a ucis nimeni, inca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar nici nu mai ies din casa pana nu sunt prinsi criminalii.
Angel, normal ca am o strategie. E indreptata in directia aflarii adevarului. Dar oricum, sunt onorata ca imi acorzi atata credit (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif) Oricum, strategia ta e foarte clara! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Asa, (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) numai eu am stat la priveghi, la capu' mortului! In timp ce voi acuzati in drepta si in stanga. Asa cetateni respectabili sunteti.
Banuielile mele le vizeaza pe Teo si Szi. Inca astept sa vad cum se scuza (sau se acuza) Cat despre Chinte, cred ca-n mintea ei intortocheata (de fost mafiot, actualmente pus pe scris romane politiste) a pus-o cascheta pe tampla cele pe care-o trimiteti la esafod. Asta in caz ca nu era Rozy cu cascheta! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Teo, ce-au fetele astea cu noi? Si in viata anterioara tot cu noi aveau ce aveau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
hmmm....Fanny cea indoliata si jelitoare m-a cam convins sa imi revizuiesc votul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Asa sunt eu, a sucker for tears, ce sa fac. In speranta ca iau decizia corecta si ca va fac si pe voi sa deschideti ochii, iau urmatoarea hotarare: Devotez Fanny Votez Szi |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:05 AM |
|